Trampa meita savu pamāti Melāniju dzimšanas dienā sveic tviterī
foto: Ekrānuzņēmums
Mēļo par visai saspīlētām attiecībām starp pirmo lēdiju un Ivanku Trampu.

Trampa meita savu pamāti Melāniju dzimšanas dienā sveic tviterī

Kasjauns.lv

ASV pirmajai lēdijai Melānijai Trampai trešdien apritēja 47. Lai arī Trampu klans visnotaļ cieši turās kopā kā darbā, tā arī privātajā dzīvē, Ivanka Trampa (35) sava tēva mīļoto sievieti sumināja internetā - tviterī, vēsta ārzemju mediji.

Trampa meita savu pamāti Melāniju dzimšanas dienā ...

Savā tvitera ierakstā Donalda Trampa meita Ivanka pauda apbrīnu un cieņu, sakot, ka Melānija ir "brīnišķīgs laipnības un žēlsirdības piemērs". Ivanka novēlēja daudz laimes dzimšanas dienā "manai neticamajai pamātei".

Tas noticis brīdī, kad augstāko sabiedrības slāņu attiecību pētnieki mēļo, ka patiesībā starp Ivanku un Melāniju Trampu valdot visai saspīlētas attiecības. Tāpat pagājušajā svētdienā izdevumā "Vanity Fair" tika publicēta sleja, kurā spriests par it kā ledainām attiecībām abu dāmu starpā, - tā izdevumam ziņojušas divas personas no prezidenta ģimenei pietuvinātu cilvēku loka. Viņi gan vēlējušies palikt anonīmi.

Publikācijā arīdzan izskanējis, ka Ivanka jūtot aizvainojumu par to, ka viņai bieži nākas praktiski pildīt pirmās lēdijas lomu, jo Melānija Trampa ar šiem pienākumiem tikpat kā neaizraujas. Jāpiebilst, ka arī pasaules ietekmīgo sieviešu samitā līdzās Angelai Merkelei, Frederikai Mogerini un citām politikā būtiskām figūrām, piedalījās tieši Ivanka Trampa, nevis viņas tēva sieva, pirmā lēdija Melānija.

Tomēr Baltā nama runasvīrs spekulācijas par šo tēmu ir noliedzis un norāda, ka Ivankas un Melānijas starpā allaž valdījusi cieša saikne.