Japāņu dīvaināko televīzijas šovu Top12
Pasaulē
2010. gada 28. aprīlis, 07:00

Japāņu dīvaināko televīzijas šovu Top12

Jauns.lv

Neviena valsts pasaulē neizceļas ar dīvainiem video tik ļoti kā Japāna, kurā televīzijas šovi piedāvā izklaidi visdažādākajām gaumēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Japāņu televīzijas šovos iespējams ieraudzīt visu: sākot ar šimpanzi, kas ved pastaigā suni, līdz amerikāņu televīzijas šovu parodijām un pat sievietēm-supervaronēm ar maģiskām krūtīm.

Pan-Kuns un Džeimss.

Pan-kuns ir šimpanze, kas bieži redzama šovos „Ģēnijs! Šimura Zoo” un „Apbrīnojamie dzīvnieki”. Džeimss ir viņa buldogu šķirnes draugs un abi kopā dodas dažādos piedzīvojumos.

Skrejriteņa pārbaudījums.

Cilvēks sienāža kostīmā cenšas izbraukt ar skrejriteni cauri šauram koridoram. Aizraujoši!

­

Sērfošana.

Bērni, pārģērbušies par delfīniem, slidinās pāri bumbām. Šis priekšnesums tika atzīts par labāko „Kasou Taishou” šova speciālizlaidumā.

­

Dzīvnieki un domino.

Daudzos japāņu šovos ar dzīvnieku palīdzību tiek izspēlēti „kas būtu, ja....?” scenāriji. Piemēram, ar šī video palīdzību tiek atbildēts uz jautājumu „Kuri dzīvnieki veiksmīgāk spēj aizkļūt līdz barībai, nenogāžot domino kauliņus?”. Tas ir svarīgi.

­

Zefīru spēle.

No griestiem karājas zefīra gabaliņi, bet spēles dalībniekiem, kuri ar gumijas stīpiņu ir piesieti pie sienas, jāmēģina ar muti tos dabūt.

­

Zeķes stiepšana.

Viss ir vienkārši. Divi spēles dalībnieki uzvelk galvā zeķi un ar mēģina pretinieku pārvilkt savā pusē. Uzvar stiprākais.

­

Iemācies svarīgas frāzes ar dziesmas palīdzību.

Dziesmas dziedāšana palīdz ātrāk apgūt svešvalodas. Sākumā tiek izskaidrota kāda angļu valodas frāze, kas pēc tam tiek izdziedāta, meiteņu dejas pavadījumā. Ideja varbūt nav peļama, bet cik bieži skatītājiem nāksies sadzīvē izmantot frāzi „man ir liela caureja” ?

­

Banānu iela.

Amerikāņu populārā bērnu raidījuma „Sezama iela” japāņu versija. Leļļu vietā divi baisa izskata japāņi māca angļu valodu.

Dušas spēle.

Šajā spēlē vīriešu bars demonstrē uz ko ir spējīgi, lai tikai ieraudzītu

sievietes krūtis. Šajā ziņā japāņi neatšķiras no citu valstu vīriešiem.

­

Senā DOGOO meitene. Runājot par krūtīm, šajā video redzams japāņu TV šovs, kurā mežonīgā kareive cīnās ar briesmoņiem. Galvenie ieroči – krūtis un pēcpuse.

Cilvēku tetris. Šie video jau kļuvuši par interneta klasiku, bet pati spēle jau ir adaptēta 38 pasaules valstīs.

­

„Izturība”. Šī spēle savu pirmizrādi piedzīvoja 1980.gados. Šova dalībnieki nereti piedzīvoja briesmīgus un sāpīgus brīžus, bet uzvarētājs bija tas, kurš spēja izturēt visilgāk. Šī televīzijas spēle tika iekļauta Pasaules Ginesa rekordu grāmatā kā ekstrēmākā televīzijas spēle.  

­

kasjauns.lv

­­­­­­­­­­

Tēmas