Riodežaneiro nolīgst burvi, lai nodrošinātu labus laika apstākļus Obamas vizītes laikā
Pasaulē
2011. gada 21. marts, 20:00

Riodežaneiro nolīgst burvi, lai nodrošinātu labus laika apstākļus Obamas vizītes laikā

Jauns.lv

Riodežaneiro varas iestādes bija nolīgušas garīgo guru, lai tas nepieļautu, ka ASV prezidenta Baraka Obamas vizīti pagājušajā nedēļas nogalē apēnotu mākoņi.

­

Adelaide Skritori, medijs, kuras sekotāji tic, ka viņa spēj kontrolēt klimatu, apgalvo, ka viņa sazinās ar seno garu Koraļļčūsku pavēlnieku, kurš, kā vēsta leģenda, ir pietiekami varens, lai ietekmētu dabas parādības.

"Viņa iegrimst dziļā koncentrācijā, lai varētu sazināties ar pavēlnieku, un lūdz viņam labus laika apstākļus," atklāja medija dzīvesbiedrs un Koraļļčūsku pavēlnieka fonda pārstāvis Osmars Santoss.

Skritori sniedz pilsētai savus pakalpojumus arī Jaunā gada svinību laikā, kā arī palīdzēja nodrošināt labus laika apstākļus, kad Riodežaneiro 2007.gadā apmeklēja bijušais ASV prezidents Džordžs Bušs un 1997.gadā, kad tur viesojās nelaiķa pāvests Jānis Pāvils II.

Santoss apgalvo, ka viņas starpniecība tika augsti novērtēta, kad viņa 1986.gadā, ārkārtīgi aukstas ziemas laikā, palīdzēja paaugstināt gaisa temperatūru Londonā.

Brazīlijas laika prognožu interneta vietnē "Climatempo" bija atrodama informācija, ka Baraka vizītes laikā, t.i., no pagājušās sestdienas līdz pirmdienas rītam, gaidāms mākoņains laiks ar nelielām lietusgāzēm.

Kasjauns.lv/LETA/Foto:Bulls Press

­