„Instrumenti” izdod savu pirmo DVD un saņem garšaugus. FOTO
„Instrumenti” mūziķi ar dāvanām – garšaugiem podiņos.
Pasaulē

„Instrumenti” izdod savu pirmo DVD un saņem garšaugus. FOTO

Jauns.lv

Viens no Latvijā šī brīža kvalitatīvākajiem mūzikas projektiem - grupa „Instrumenti” laidusi klajā savu pirmo koncertierakstu DVD formātā „TRU LIVE 2011”. Tā prezentācijā mūziķi tika pat pie savdabīgām dāvanām.

„Instrumenti” izdod savu pirmo DVD un saņem garšau...

„TRU LIVE 2011” iekļautas 15 dziesmas no „Instrumenti” pagājušā gada nogales “Arēna Rīga” koncerta, kā arī “VFS Films” veidota 20 minūšu gara filma par koncerta tapšanu “TRU LIVE: RELIVED”.

Svinīgo notikumu grupas mūziķi Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns atklāja ar uzrunu „Kino Citadele” kinozālē. Jānis pauda sajūsmu, ka ar video palīdzību iespējams atgriezties patīkamajās koncerta sajūtās, jo tas bija ļoti īpašs un nozīmīgs. Prezentācijā tika dota lieliska iespēja ielūkoties koncerta tapšanā. Mūziķiem bija svarīga kvalitāte, ko sniegt saviem klausītājiem, tika rūpīgi atlasīti instrumenti, ar kuriem veidot visdažādākās skaņas, piedomāts pie tērpu izvēles, bet katrai dziesmai sevišķi tika piedomāts par stāstu, ar ko to parādīt skatītājiem. Jānis un Reinis pilnībā uzticējušies savai radošajai komandai, un kopīgiem spēkiem izdevās emocionāls un spilgts sniegums.

Uz prezentāciju ieradās daudzi grupas atbalstītāji, fani un radošā komanda, viesi tika cienāti ar gardām uzkodām un dzērieniem, savukārt paši mūziķi saņēma apsveikumus un neparastas dāvanas, piemēram, garšaugus.

Pēc prezentācijas „Instrumenti” bija atsaucīgi sarunām, dalīja autogrāfus, bet Reinis Sējāns portālam kasjauns.lv pastāstīja par nākotnes plāniem: „Mēs šobrīd rūpīgi strādājam studijā, rakstam jaunas dziesmas un taps jaunais albums, kuru ceram izdot nākamā gada pavasarī. Un tad jau droši vien būs arī koncerti – lielāki un mazāki. Jūtam, ka virmo gaisā jaunas idejas.”

„Instrumenti” prezentē savu pirmo koncertieraksta DVD

Grupas "Instrumenti" koncerts Arēnā Rīga

Kasjauns.lv/ Foto: Mārcis Priede