Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
38 komentāri
Sakārtot:
ha
5. martā 06:43
Tik nevajag muldēt es atnāku un sēdēšu kaut visu vakaru. Ne kādas minūtes nevar rēķināt nav jau ēdnica .Paēdi un tinies .. Ja mēs ar draugiem ejam kaut kur pasēdēt ,tad pirmais ir izvēle līdz cikiem strādā lai mūs jau pēc stundas nesāk mest ārā .Stundas divas , trīs jābūt . Neesam gājuši pieēsties un fiksi mājās , bet pasēdēt ,parunāt
Če
5. martā 07:03
Pasaule daloties divās daļās: revolucionāros un kapitāla sūdu rijējos. Vai tad cenas restorānos nav pietiekami augsts, lai varētu pasēdēt, parunāt un relaksēties. Parīt un prom?
>:-)
5. martā 07:36
Varētu padomāt, ka cilvēciņi, pūļiem laužas un riņķī gāž tās rītuves :D
Tad
5. martā 07:55
Varbūt vajag ierīkot divstāvu galdus?😁
to >:)
5. martā 07:58
pajoliņ, atklāšu tev noslēpumu, ka labākajos Rīgas restorānos tu netiksi bez iepriekšējas rezervācijas, bet tev jau to nesaprast, jo vairāk par stacijas belašu bufeti neko redzējis neesi :D
tamtur - "to >:)"
5. martā 08:04
man pox… tavs "viedoklis " :D
Apsadolbana vaņka
5. martā 09:06
Bet bet 7.58 visi tak apgalvo ka oikistānas izmirātā nevienam naudas naf kurš tad iet uz restorāniem? Vaņkām čista naudas naf latvāņiem ne tik kas tad iet uz restorāniem? Te tak vaurām dienām plukatu troļētāji stāsta ka ubagzeme galīgākā un naudas naf. Tūristi? Un rezervē? Oi nediers tikai.
Khm
5. martā 10:31
Tā ir ASV specifika. Cilvēki mājās negatavo ēst, bet dodas vakariņās uz ēstuvēm/ restorāniem, kas LV izpratnē bieži vien neatgādādina restorānu. What ever, tur nav pieņemts ilgi aizsēdēties, esmu pati redzējusi, ka ja grib sēdēt ilgāk , par to piemaksā. Un rindas ir. Visi ļoti labi saprot, ka tas ir bizness, un neviens visu vakaru tur negrasās sēdēt. Nu ir varbūt vietas, kur var ilgāk aizsēdēties, bet par to noteikti piemaksā, vai nu kaut ko pasūtot vai tips.
Oikizmirātistānā nav
5. martā 10:46
nekā , ko pārņemt no asv , jo oikmiristānā dzīvo nabadzīgad pastalas un vatņiki , kuriem sanāk tikai piens un sausa maize , nah te kaut ko par restorāniem gvelzt.
k
5. martā 10:48
kaut kā esmu izdauzījies pa daudzu valstu dazadu kategoriju ēstuvēm - sākot no netīras dzertuves spanijas piekrastē līdz franciaj un UK dižēstuvēm kur jarezervē nedēļām iepriekš un iekšā laiž tikai ancukā... Un gala secinājums ir - nekur nav tik forši ka mājās pašam pagatavot un tad sēdi ar draugiem kaut līdz rīta gaismai. Un par ietaupīto naudu ko būtu jaatdod krogam var nopirkt gan dārgus dzeramos gan smalkus ēdienus
Juhans
5. martā 10:54
Mēs pēc Praida vienmēr gājām uz Cafè Osiris, jo tur bija ļoti garšīga omlete no īstajām olām.
Oi,ņemogu
5. martā 11:01
Bijām nesen vienā tādā ūķī, Rīgā,uzreiz brīdinājām kapitālistu šņagu ,ka proletārieši dzers visu vakaru un ja kāds ko vjakņet,tad pa snuķi. Protams piķi ar nemazu atstājām....
Oikimirāta iedzīvotājiem jeb
5. martā 11:02
debīlajiem vatņikiem un pastaļiem nekas vairāk par ūdenī izskalotām zeķu samazgām nepienākas.
to k
5. martā 11:06
Jā, tas gan. Ir kam tāds variants ir ideāls, ja vien tas nav vecpuiša dzīvoklis ar visām no tā izrietošajām sekām.Bet uz restorānu iet lai nebūtu jāgatavo un varētu saņemt visu gatavu, par ko attiecīgi arī maksā. Un ja grib ilgi sēdēt, tad, protams, to labāk darīt mājās pie veikalā nopirktas vīna pudeles. Tā ir LV mentalitāte, ka veicot kaut nelielu pasūtījumu, galdiņš ir nopirkts uz visu vakaru.
Oi,ņemogu
5. martā 11:07
Nu pindosi jau iet uz restorāniem pierīties,tāpēc jau ir visresnākā nācija pasaulē,rij kā cūkas

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi