Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
16 komentāri
Sakārtot:
cecemuša zilaimušai
29. jūnijā 10:10
''Ko ēdi šodien?'' ------- '' Nu man bija siltās pusdienas . Aukstā gaļa ar etiķi ''.
autolomiks
29. jūnijā 10:26
leiši....
Pele
29. jūnijā 10:33
Juhans
29. jūnijā 10:49
Pa gabalu tā istās / Pēc tītaŗa vēmekļiem / Jeb vēl kā tŗakāka
nu nu to Pele
29. jūnijā 10:59
Fui ir tas, kas nāk no tava dibena. Neskatoties kādus gardumus un kulinārijas šedevrus tu ēstu - rezultātā ir fui. :)))
Fui
29. jūnijā 13:16
Fui pretiigi negribu Stulbie leishi.
No way
29. jūnijā 13:20
Holy shit.
Degpunkts
29. jūnijā 13:21
Viļņā divas māsas Lina ir Rasa Kalinauskaites
:)
29. jūnijā 13:45
Gastronomiskās izvirtības.
Xters
29. jūnijā 14:13
Hosams Abu Meri: “Sievietēm svētkos alkohols jālieto mazāk nekā vīriešiem!”
Aptirsties var!
29. jūnijā 15:36
Vispirms jau aptirsties var no skata vien. Pēc tam, droši vien, arī no paša ēdiena.
beerdrinkers
29. jūnijā 16:38
Aukstajai zupai krietni piegāzts želatīns. Un tā vairs nav zupa. Nezinu, no kā te viens grib apdirsties, iespējams, no sava stulbuma. Želatīnam garšas nav, tā kā, pamuļķi, ja tu neapdirsies no aukstās zupas, tad arī no šī ēdiena arī skāde māgai nebūs. Ēdams jau tas būs, bet aukstā zupa, karstā laikā, dod veldzējumu, svaigumu, frišumu, bet šis ēdiens nē. Es to ēdienu nemēģinātu, jo perfekti iztēlojos tā garšu- kefīra/ biešu/ gurķu/ zaļumu krēmželeja uz kartupeļu pamatnes. Indīgs nav, bet auksto zupu neaizstāj.
Sk
29. jūnijā 21:07
Viss sk ar shiem pajoliem, es gan iepis kefīr, des, gurk, tomat, redis, lok, dil, ol, etik, sinep, biet
egle1
30. jūnijā 06:34
Nez. Man ne visai. Kas būs nākamā - skābu kāpostu torte?
Vecis
30. jūnijā 13:51
Fui būs tad kad zupa nāks pa otru galu ārā,bet tā noteikti nosmeķēšu kad būšu tajā pusē.Izskatās garda un siekala tek

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi