Komentāri (4)

Jaunākie vispirmsVecākie vispirmsPopulārākie
Reināte Jaunbrāle
04. martā 17:06
Būsi pārsteigts, ka iepriekš, šo nezināji. 😂
Reināte Jaunbrāle
04. martā 16:55
Lai olu čaumala, pirms vārīšanas neieplaisātu, pirms ielikt ūdenī olas, ūdenim jāpievieno krietna šķipsna sāls. Ja sāls ir pievienota, tad olu čaumala neplīsīs, pat, ja tās, tikko ... Vairāk ...
Arija Celina
02. martā 18:56
Kaadas muljkiibas tik neizdomaa!
Dzintars Miķelsons
02. martā 14:39
Raksts pilnīgi par neko, savukārt virsraksts mudina katram savā mājoklī veidot cāļu fermu. Jebkurš kas gatavo ēst zinās kad izņemt olas no ledusskapja.

Pievienot komentāru

profile picture
Komentāru pievienošana pieejama tikai autorizētiem lietotājiem.
Komentāru noteikumi.
Autorizēties