Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
5 komentāri
Sakārtot:
Juhans
2019. gada 5. jūnijā 09:55
50g šņabja uzlabo garšu gan soljankai, gan aukstajam borscht.
vsp
2019. gada 5. jūnijā 11:11
Nopietni? Tās ir idejas?
Glaunais Šefpavārs
2019. gada 5. jūnijā 12:45
Mūsu restorānā garšas uzlabošanai pielejam 200g urīna. Visiem garšo.
ufff
2019. gada 6. jūnijā 14:25
aukstā zupa bez sinepēm nav iedomājama
ak jel
2019. gada 6. jūnijā 20:34
Nožēlojams rakstelis, kuru nebija vērts lasīt. Es gadiem ilgi aukstā zupā olu vietā lieku brinzu, iesaku pamēģināt parastai biešu aukstai zupai.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi