Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
8 komentāri
Sakārtot:
Kate
2018. gada 29. jūnijā 09:23
Diemžēl es nevaru paciest etiķa smaku, kur nu vēl ar to tīrīt māju vai skapi.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kate
2018. gada 29. jūnijā 09:24
Diemžēl es nevaru paciest etiķa smaku, kur nu vēl ar to tīrīt māju vai skapi.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Vsp
2018. gada 29. jūnijā 10:13
Kompots ir feina lieta,bet atbaida tas lielais cukura daudzums.Labāk sasaldēt. ✓kate /to etiķi visos konservus var aizstāt ar citronskābi.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kallis
2018. gada 29. jūnijā 17:34
Vispār kompotiem neliek klāt nekādus etiķus.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Milda
2018. gada 30. jūnijā 00:42
Es visu saldetavaa specialajos maisinos.Vai zaaveeju ko var sazaaveet. Ar cukuru taisu tikai zemenes saberztas svaigas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Redžs
2018. gada 30. jūnijā 19:21
Zemenes un ķiršus saldēju. Ziemā sablenderēju un uz kilogramu ogu lieku 3 ēd. karotes cukura (tas ir ap 20gr) un garšo lieliski..un tie ne tuvu nav 1kg cukura uz kg ogu...un vitamīni labāk saglabājas
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Šmigls
2018. gada 30. jūnijā 23:11
Kā saglabāt, kā saglabāt. No ķiršiem- šerijs: rums+ ķirši+ drusku cukurs. No avenēm- aveņu liķierīts.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
dgh
2018. gada 2. jūlijā 23:28
Raksta autors nezin, kas ir pēdiņas un slīpraksts. Analfabēti rullē.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi