Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
58 komentāri
Sakārtot:
w
2018. gada 11. februārī 18:15
ķenguru trompete Vecrīgā nemaksā nodokļus un pat aploksnes nedod!
f
2018. gada 11. februārī 18:20
algas strauji aug? man dēļ nodokļu izmaiņām 17 jevro vairāk, neteiktu ka baigi jūt. labu darbinieku nebūs, paši izdzināt 400 000 no valsts un dēļ idiotiskiem likumiem 70% jaunie brauks prom.
S
2018. gada 11. februārī 18:23
Maksa normalas alga nebus problema ar darbiniekiem.
Margarēta
2018. gada 11. februārī 18:26
Iesaku jums apsēsties, ieliet sev glāzi vīna un tā kārtīgi padomāt, kāpēc ir tā, ka Latvijas iedzīvotāji dodas prom no Latvijas strādāt restorānos un kafejnīcās citās valstīs, kur par viņiem ir labas atsauksmes. ja ar domāšanu nevedas, pateikšu priekšā pareizo atbildi: Latvijas valstspiederīgie ir starptautiski konkurētspējīgs darbaspēks, pēc kura ir pieprasījums, kamēr Latvijā darbojošies uzņēmumi un uzņēmēji kā darba devēji starptautiskajā darba tirgū ir absolūti nekonkurētspējīgi, turklāt algas ir tikai viens faktors, ir arī darba apstākļi, attieksme pret darbinieku utt.
Andris
2018. gada 11. februārī 18:30
Maksā normālu algu nevajadzēs sūkstīties . Par vēdera tiesu sevišķi gribētāju protams vairs nav
Dddd
2018. gada 11. februārī 18:40
Par darbiniekiem pat normālu visus nodokļus nesamaksā, un brīnās, kur visi "labie" darbinieki.
Kaspars
2018. gada 11. februārī 18:48
Kapeikpiseji. Vajag maksat saviem darbiniekiem normalu un LAICIGI algu ar visiem nodokliem,nevis raudat ka nau kas strada!
Bens
2018. gada 11. februārī 19:07
Latvijā cenas restorānos gandrīz kā Eiropā, savukārt ēdiena apjoms un kvalitāte krietni atpaliek. Nav skaidrs kādēļ nevar normālas algas maksāt.
Margarēta to Bens
2018. gada 11. februārī 19:19
Nepiekritīšu par kvalitāti. Latvijā vidēji ēdiena kvalitāte ir virs rietumeiropas vidējā, arī cenas aizvien ir zemākas kā Francijā, Austrijā, Beļģijā vai īrijā, par skandināviju nerunāsim. Protams, ir Balkāni, ir Grieķija, ir Portugāle, kur ir izcils ēdiens par saprātīgu naudu un kur Latvija kvalitātes ziņā nestāv klāt un nestāvēs, jo Latvijā restorāni ir spiesti strādāt ar sliktākiem produktiem kā Grieķijā, Balkānos utt. Ne mums tādas zivis, ne tik aromātiski un daudzveidīgi dārzeņi, augļi. Ar kvalitāti lielākoties viss ir kārtībā. BET problēma ir attieksme pret darbiniekiem. Ja cilvēkam maksā maz, jāstrādā garas stundas, brīvdienas, kaut pienākas, jāizlūdzas, un viņu, atvainojiet, visu laiku par kaut ko drāž, nu, ir jābūt diezgan interesantu domāšanu, lai cerētu, ka tas cilvēks tur noturēsies ilgāk kā izmisums spiež.
.
2018. gada 11. februārī 19:25
700€ uz rokas pēc nodokļiem par 20 darba dienām :)
Vairapulksteņzagle
2018. gada 11. februārī 19:29
Dubultojiet aplokšņu algas un viss būs kārtībā.
ne ?
2018. gada 11. februārī 19:37
šie domā , ka algas pilnīgi pietiek . darbā taču var , ēdienu atliekām ,pierīties līdz ūkai . padzerties ,dzērienu paliekas ! kamdēļ vēl naudu, tik daudz ,tiem vajag ?
Latvijas neleime
2018. gada 11. februārī 19:43
Labs darbinieks ir tas, kurš neprasa algu....
:)
2018. gada 11. februārī 19:45
man kaut kā nesaprotama tā teikuma daļa: "...kam pieder restorānu "Vairāk saules" īpašnieks "Vēl vairāk saules", līdzīpašnieks Mārtiņš Kalniņš." Kurš tur īr īpašnieks un kurš ir līdzipašnieks? Un vispār negrib strādāt jo visdrīzāk algas mazas darbiniekiem, kamēr priekšnieks ar jaunāko Mersi braukā.
Dīvaini
2018. gada 11. februārī 19:47
Beidzat tak tirst. Man ir darbs,bet es to gribu nomainīt un kaut ko dzīvē pamainīt. Cv market vai cv onlain sūtu vēstules bez jēgas jau. Manos 40+ nav piedāvājuma tiem 800 ko prasu. Darba pieredze liela. Pēdējās vietās nostrādāts 9 un 10 gadi. Nav piedāvājumu. Kaut kas te neštimmē. Runāju ar draugiem paziņām un arī viņi saka,ka ir tādu lietu piedzīvojuši.

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi