Vīrietis nolaupa bijušo sievu; nākas piesaistīt speciālā bataljona darbiniekus
foto: Shutterstock
Kādas sievietes radinieki saņēmuši īsziņu par to, ka viņa pret pašas gribu tiek vesta no Madonas uz Jēkabpili.
112
Vakar 21:44

Vīrietis nolaupa bijušo sievu; nākas piesaistīt speciālā bataljona darbiniekus

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Kādas sievietes radinieki saņēmuši īsziņu par to, ka viņa pret pašas gribu tiek vesta no Madonas uz Jēkabpili. Tuvinieki, nojaušot par to, kas veicis nolaupīšanu, nekavējās un par notikumu ziņoja policijai, kas dažu stundu laikā atrada vietu, uz kuru ķīlnieci aizvedis bijušais draugs.

Vīrietis nolaupa bijušo sievu; nākas piesaistīt sp...

Kā vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”, sieviete no Madonas ar savu auto bija devusies izbraucienā. Ceļā viņu pārtvēra bijušais dzīvesbiedrs, kurš arī brauca ar mašīnu. Ar manipulatīvām metodēm ievilinājis savā spēkratā, tālāk aizvedis uz Jēkabpili, kur atrodas viņa pagaidu dzīvesvieta.

Tomēr dzīvoklī varmākam ar savu upuri neizdevās uzturēties ilgi, drīz vien slēptuvi atrada policija, jo sieviete par notiekošo bija paspējusi slepus brīdināt tuviniekus, sūtot īsziņas.

Nekavējoties uzsākts kriminālprocess par personas nolaupīšanu. Piesaistot speciālā bataljona darbiniekus, sieviete atrasta, savukārt vīrietis aizturēts. 16. septembrī viņam piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums, informē VRP Dienvidvidzemes iecirkņa priekšnieka vietnieks Andris Turkins,

Kā skaidro policijas pārstāvis, lai arī abi cilvēki kādu laiku bijuši šķirti, komunikācija starp viņiem joprojām notikusi regulāri, tādēļ vieglāk bijis saprast, kur meklēt nolaupīto. Tomēr šī nav pirmā reize, kad 44 gadus vecajam vīrietim bijušas saistības ar policiju – gadu gaitā izdarīti vairāki pārkāpumi, par kuriem saņemti attiecīgi sodi.

Vīrietis iepriekš tiesāts par personas nolaupīšanu.

Šobrīd valsts policija turpina izmeklēšanu, maksimālais sods, ko var piespriest tiesa ir 5 gadi aiz restēm.