112
2024. gada 4. septembrī, 22:06

VIDEO: Straujš riteņbraucēja manevrs Ikšķilē noved pie smagas avārijas un trīs cietušajiem

Ziņu nodaļa

Jauns.lv/Degpunktā

Kāda riteņbraucēja straujais manevrs Ikšķilē novedis pie smagas avārijas dzelzceļa stacijas tuvumā - velosipēdista nepārdomāto kustību rezultātā, vieglā automašīna ietriekusies ceļmalas soliņā, uz kura tobrīd sēdējuši trīs cilvēki.

VIDEO: Straujš riteņbraucēja manevrs Ikšķilē noved...

Vietējie iedzīvotāji vēsta, ka steidzīgais velosipēdists traucās pa Daugavas prospektu virzienā no Dzelzceļa stacijas. Pietuvojoties krustojumam, viņš nesamazināja savu ātrumu un, pirms ielas šķērsošanas, nepārliecinājās par drošību. Šāda pēkšņa velobraucēja parādīšanās ceļu krustošanās vietā nesagatavotu pārsteidza kādu autovadītāju, kura braucot pa Ausekļa ielu zaudēja kontroli pār savu spēkratu un ietriecās iepretim pārtikas veikalam esošajā soliņā Sapratis savu vainu notikušajā, riteņbraucējs metās bēgt. 

“Sākotnēji notika sadursme starp automašīnu “KIA Ceed” un velosipēdu, pēc kā automašīnas vadītājs uzbrauca gājējiem. Pēc sadursmes velosipēdists aizbrauca no negadījuma vietas. Ceļu satiksmes negadījumā miesas bojājumus guva trīs personas,” par notikušo vēsta Valsts policijas pārstāve Līna Bagdone.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess un likumsargi aicina atsaukties sadursmē iesaistīto un attēlā redzamo riteņbraucēju, kā arī negadījuma aculieciniekus. Ar policiju var sazināties pa tālruni 672119837 vai 110.

Vairāk skaties video!