foto: LETA
"Rīgas satiksmes" transporta vadītāju slimošanas dēļ gaidāmas izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā
SIA "Rīgas satiksme" sabiedriskajā transportā ar līmlentām marķētas sēdvietas, kuras pasažieriem nav vēlams izmantot, un izvietoti marķējumi uz grīdas distances ievērošanai, lai mazinātu "Covid 19" vīrusa izplatību.
Sabiedrība
2021. gada 1. novembris, 09:37

"Rīgas satiksmes" transporta vadītāju slimošanas dēļ gaidāmas izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

Jauns.lv / LETA

Sabiedriskā transporta vadītāju slimošanas dēļ, gaidāmas izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā Rīgā, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Patlaban esot vērojama liela "Rīgas satiksmes" transporta līdzekļu vadītāju saslimšana gan ar Covid-19, gan citiem vīrusiem, kā rezultātā nav iespējams pilnvērtīgi nodrošināt plānoto kustības sarakstu izpildi.

Šodien plkst.12 notiks preses konference, kuras laikā informēs par plānotajām izmaiņām Rīgas sabiedriskā transporta kustības saraktos.

Preses konferencē piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis (JV) un uzņēmuma "Rīgas satiksme" valdes priekšsēdētāja Džineta Innusa.

Jau ziņots, ka 2020.gadā "Rīgas satiksmes" apgrozījums bija 173,503 miljoni eiro, kas ir par 9,2% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 26,9%, sasniedzot 980 886 eiro.

Kompānija "Rīgas satiksme" reģistrēta 2003.gadā, un tās vienīgā īpašniece ir Rīgas dome. "Rīgas satiksmei" pieder kapitāldaļas SIA "Rīgas karte" (51%) un SIA "Rīgas acs" (100%).