foto: Ieva Leiniša/LETA
"airBaltic" pagarina par atceltajiem lidojumiem izsniegto dāvanu karšu derīguma termiņu
Dāvanu kartes būs iespējams izmantot lidojumiem līdz 2022. gada 31. decembrim.
Sabiedrība
2021. gada 4. augusts, 10:44

"airBaltic" pagarina par atceltajiem lidojumiem izsniegto dāvanu karšu derīguma termiņu

Jauns.lv

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" paziņo, ka pēc pasažieru lūguma tā pagarinās derīguma termiņu dāvanu kartēm, kas izsniegtas kā atmaksa par atceltajiem lidojumiem Covid-19 pandēmijas dēļ. Tagad šīs dāvanu kartes būs iespējams izmantot lidojumiem līdz 2022. gada 31. decembrim.

Pasažieriem, kuri vēlas pagarināt savu dāvanu karšu derīguma termiņu, jāsazinās ar "airBaltic" zvanu centru. Derīguma termiņu iespējams pagarināt tikai tām dāvanu kartēm, kas izsniegtas kā atmaksa par atceltajiem lidojumiem Covid-19 pandēmijas dēļ un kas joprojām ir derīgas.

Pasažieru veselība un drošība ir "airBaltic" galvenā prioritāte. "airBaltic" ieviesusi plašus veselības aizsardzības pasākumus un lidojumus organizē saskaņā ar atbildīgo institūciju rekomendācijām. Lai uzzinātu vairāk par "airBaltic" veselības aizsardzības pasākumiem, aicinām apmeklēt "airBaltic" mājaslapu: https://www.airbaltic.com/lv/veselibas-aizsardziba.

"airBaltic" lūdz pasažierus precīzi ievērot visus attiecīgo varasiestāžu izdotos noteikumus un prasības. Pasažieriem tiek stingri ieteikts pirms ceļojuma oficiālajās interneta vietnēs vai vietējās vēstniecībās pārbaudīt ceļošanas noteikumus un ierobežojumus lidostās. Noteikumi strauji mainās un katrā valstī ir atšķirīgi, tāpēc pasažieri vienmēr aicināti pārliecinieties, ka viņiem ir pieejama jaunākā informācija, kas garantēs ērtu ceļojumu.