RFS komandai Eiropas līgā nāksies iztikt arī bez Emersona
foto: Sanita Ieva Sparāne/TonyBet virslīga
Viens no RFS bīstamākajiem futbolistiem uzbrukumā brazīlietis Emersons nevarēs palīdzēt komandai Eiropas līgas cīņās.
Futbols

RFS komandai Eiropas līgā nāksies iztikt arī bez Emersona

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijas futbola klubam RFS, kas šonedēļ debitēs Eiropas līgā, atlikušajā sezonas daļā vairs nevarēs palīdzēt arī Emersons Deusleisānu, sarunā ar portālu Tvnet.lv atklāja RFS ģenerāldirektors Māris Verpakovskis.

RFS komandai Eiropas līgā nāksies iztikt arī bez E...

Ceturtdien Latvijas komanda RFS aizvadīs pirmo maču UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā, izbraukumā tiekoties ar Bukarestes FCSB. "Uz sezonas svarīgākajiem mačiem esam palikuši bez Ismaela Diomandē, kuram traumas dēļ sezona ir beigusies. Diemžēl būs jāiztiek arī bez Emersona, kuram pirmdien uztaisīja operāciju - šogad viņš vairs nespēlēs," atklāja Verpakovskis.

RFS ģenerāldirektors atklāja, ka no savainojumiem vēl atgūstas serbs Darko Lemajičs un Čehijas futbolists Petrs Marešs, taču viņi jau pēc aptuveni divām nedēļām varētu atgriezties laukumā. Tāpat šobrīd traumā iedzīvojies ir arī Mārtiņš Ķigurs.

RFS ir otrā Latvijas komanda aiz "Ventspils", kas iekļuvusi UEFA Eiropas līgas pamatturnīrā, vairs neeksistējošajam Kurzemes klubam to iespējot 2009./2010. gada sezonā. Pirms diviem gadiem RFS cīnījās pamatturnīrā UEFA Konferences līgā, kas ir Eiropā pēc spēka trešais klubu turnīrs. Latvijas futbola virslīgas līdervienība RFS pirmdien nodrošināja vietu arī Latvijas kausa izcīņas finālā.