Kavai Lenards nav pilnvērtīgi gatavs "Clippers" treniņnometnei
foto: Getty Images via AFP
Kavai Leonarda pēdējo sezonu veselības problēmas turpinās.
Basketbols

Kavai Lenards nav pilnvērtīgi gatavs "Clippers" treniņnometnei

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Losandželosas "Clippers" pirmssezonas treniņnometnē nevarēs pilnvērtīgi iesaistīties Kavai Lenards, kurš pagājušās sezonas izskaņu izlaida ceļgala iekaisuma dēļ, vēsta ESPN.

Kavai Lenards nav pilnvērtīgi gatavs "Clippers" tr...

Lenards ceļgala iekaisuma dēļ nevarēja palīdzēt "Clippers" pagājušās sezonas izskaņā. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā viņš atgriezās laukumā uz diviem mačiem, taču pārējās spēles noskatījās no rezervistu soliņa, Losandželosas komandai ar 2-4 zaudējot Dalasas "Mavericks".

"Clippers" prezidents Lorenss Frenks otrdien paziņoja, ka Lenarda ceļgals jūtas labāk, taču pagaidām nevarēja apstiprināt, ka Lenards būs gatavs palīdzēt komandai jau no sezonas pirmajiem mačiem.

"Koncentrēsimies uz ceļgala nostiprināšanu. Domāju, ka šajā gadījumā esam guvuši mācību. Viņš ļoti vēlējās atgriezties laukumā un spēlēt sērijā pret Dalasu, taču jau pēc pusotras spēles ceļgals bija iekaisis un nespējām ar to tikt galā," teica Frenks.

Lenards šovasar bija iekļauts ASV izlases rindās dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs, taču jūlija sākumā tika nolemts, ka viņš turpinās gatavošanos NBA sezonai, Lenarda vietu valstsvienībā ieņemot Derikam Vaitam.