Bērni
2021. gada 8. jūnijs, 09:55

Modele Emīlija Ratažkovski auklē trīs mēnešus veco dēlu un jau izrāda figūru bikini

Jauns.lv

Modele, aktrise un “Instagram” zvaigzne Emīlija Ratažkovski pirms trīs mēnešiem kļuva par māmiņu dēlam Silvestram. Ar savām jaunākajām fotogrāfijām viņa nepārprotami parādījusi, ka ir gatava atgriezties modeļu biznesā. Emīlija iepozējusi virknei fotogrāfiju ar dēlu uz rokām, bet pati tajās ir redzama miniatūrā peldkostīmā.

Emīlija Ratažkovski pastaigā ar nepilnas divas nedēļas veco dēlu

gallery icon

Emīlija Ratažkovski, kura šā gada 7. jūnijā svin 30. dzimšanas dienu, aizvadītajā svētdienā padalījusies ar vairākām fotogrāfijām, kurām iepozē kopā ar dēlu. Māmiņa un dēliņš ģērbušies ļoti saskaņoti. Emīlija ir tērpusies krāsainā bikini, bet viņas trīs mēnešus vecajam dēlam peldbikses ir no tāda paša auduma.

Emīlijas košais bikini ir no viņas pašas izdotās peldkostīmu līnijas “Inamorata”. Trīsstūra formas krūšturi, kuru papildina dekoratīvas ap augumu sasienamas aukliņas, iespējams iegādāties par 83 eiro. Šim modelim dots nosaukums “Las Olas”.

foto: Ekrānuzņēmums

Savukārt, ja ir vēlme iegādāties bikini komplektu – krūšturi un biksītes, tā nākamajai nēsātājai būs jāšķiras no 166 eiro.

foto: Ekrānuzņēmums

Emīlijas publiskotajās fotogrāfijās redzams, ka dēlam peldbikses darinātas no tāda paša auduma, kā viņas bikini. Tas mudina fanus aizdomāties, ka jaunajai māmiņai varbūt ir padomā arī bērnu pludmales tērpu kolekcija.

Fani arīdzan ievērojuši, ka vienā no fotogrāfijām aiz Emīlijas, iespējams, ir paslēpies viņas vīrs Sebastians Bērs-Maklards, kurš tērpies tāda paša auduma peldšortos.

foto: Instagram

Vēlāk Ratažkovski padalījās ar vēl dažām fotogrāfijām, kurām iepozējusi krastmalā pirms saulrieta. Emīlijas figūra neticami ātrā laikā atkal ir tādā pašā nevainojamā formā kā pirms bērna gaidībām, un modele nekavējas ne mirkli, lai ar to palepotos saviem 27,6 miljoniem sekotāju.

Ka ir mātes cerībās, Emīlija atklāja rakstā žurnālam “Vogue”. Šā gada 8. martā viņa kopā ar vīru sagaidīja pasaulē dēlu. “Silvestrs Apollo Bērs ir pievienojies mums šajā pasaulē,” sociālajos tīklos rakstīja jaunā māmiņa, paziņojot par bērna piedzimšanu. “Slajs ieradās 8. martā vissirreālākajā, skaistākajā un mīlestības piepildītākajā rītā manā dzīvē.”

foto: BACKGRID/ Vida Press

Emīlija padalījās arī ar dažām privātām bildēm no dzemdībām. “Starp kontrakcijām un pirmajiem brīžiem ar Slaju. Dzīve!” – viņa parakstīja attēlus.

Emīlija popularitāti iemantoja kā viena no seksīgajām meitenēm Robina Tika dziesmas “Blurred Lines” videoklipā. Viņa piedalījusies arī trillerī “Gone Girl” un filmā “I Feel Pretty” kopā ar Eimiju Šūmeri.

Emīlijas Ratažkovski grūtnieces stiliņš

gallery icon

Emīlija Ratažkovski rāda, kā mainās viņas augums, gaidot mazuli

gallery icon

Emīlija Ratažkovski demonstrē augošo topošās māmiņas vēderiņu

gallery icon