
Kāpēc internetā daudzi rāda, kas notiek, kad saspiež maizi? Neparasts novērojums satrauc cilvēkus

"Maizei tādai nevajadzētu būt. Mēs satraucamies par jums, amerikāņi," raksta kāds lietotājs vietnē "TikTok".
Sabiedrība reaģējusi uz virālu video, kur kāds amerikānis rāda, ka ir šokēts par to, ar ko viņus baro, — viņš saspiež baltmaizes šķēli plaukstā un rāda, ka tā atlokas un atgūst savu sākotnējo formu. Aprakstā minēts: "Mans vīrs saspieda šo 11 dienas veco "Sunbeam" maizi, un tā atguva savu sākotnējo formu! Maize nebija sapelējusi — tā bija mīksta un svaiga kā pirmajā dienā. Pat neapjautu, ka tā jau tik veca — pieskaroties šķita, ka tā ir gluži svaiga." Daudziem tas šķitis aizdomīgi, un cilvēki steigušies atkārtot šo “eksperimentu”.
@ladyc915 What are we really putting into our bodies!?!! My husband squished this 11 day old bread from Sunbeam and it came back into regular formation! Bread had no mold, was soft and fresh like day one. Didn’t even realize it was that old because it felt fresh when I touched it. #fake #gmo #fakebread #Sunbeam ♬ original sound - Ladyc915
Un tiešām — daudzos video tie, kuri apgalvo, ka saspieduši amerikāņu maizi, demonstrē, ka tā “atlec” atpakaļ. Tie, kuri nedzīvo ASV, ir pārsteigti par šādu maizes uzvedību, paužot bažas, ka tajā, iespējams, ir daudz ķīmisko vielu. Video zemāk rakstīts: "Domāju, ka cilvēki melo, ka amerikāņu maizi nevar saspiest." Bet pierāda, ka tomēr tā notiek.
@user4784785468 whattt da freakkk. #heb #bread #breadtok #thin #thinbread #squishy #america #texas ♬ All Sparkles, Like Magic! - Dan Lucore
Daži pat iesmej, sakot, ka “vēlme pārvākties uz ASV” pēc šādu video noskatīšanās ir pazudusi, un ka laiks “nosūtīt amerikāņiem normālu ēdienu”. Eiropā dzīvojošie lietotāji pat pateicas par stingrākiem pārtikas regulējumiem, sakot, ka “maizei tā nav jādara”.
@msdee_931 No but why does the bread unfold itself now?!! #unfold #bread #fy ♬ original sound - ✨ 𝕄𝕚𝕤𝕤𝔻𝕖𝕖 ✨
Tiek arī publicēti video, kuros redzams, ka ne visa maize Amerikā šādi atlokas, tā neatlokas tikai tad, kad to saspiež maigi.
@supdawgimalex so hey Europeans making these videos I'm pretty sure the reason why your bread is squishing us because the death grip you have on the bread,as you can see if I gently squeeze my bread made in Texas it bounces back. but it i put some strength behind it,it stays put. I wonder why? #american #bread #European #squishedbread ♬ sonido original - Vibes by Ley