0dienas
2stundas
26minūtes
17sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Slavenības

VIDEO: Baraks Obama pārsteidz ar Eminema hita "Lose Yourself" izpildījumu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Par interneta hitu kļuvusi bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas uzstāšanās Detroitā, kur viņš izpildīja vienu no repera Eminema lielākajiem hitiem — “Lose Yourself”.

VIDEO: Baraks Obama pārsteidz ar Eminema hita "Los...

Nesen Detroitas mītiņā, kas atbalstīja Kamalas Harisas prezidenta kampaņu, Eminems iepazīstināja publiku ar bijušo ASV prezidentu Baraku Obamu.

"Esmu piedalījies daudzos mītiņos, tāpēc parasti nesatraucos," sacīja Obama. "Taču pēc uzstāšanās kopā ar Eminemu sajūtas bija citādas," viņš piebilda, pirms izpildīja dažus vārdus no dziesmas “Lose Yourself”.

Obama norepoja dziesmas vārdus, pievienojot žestus un ritmiskas kustības. Šis enerģiskais brīdis sajūsmināja klausītājus, izraisot aplausus un smieklus. Video ar Obamas uzstāšanos apceļoja sociālos tīklus un cilvēki pauda, ka "Obama bija visforšākais ASV prezidents".

Gan Obama, gan Eminems ir izveidojuši ievērojamu karjeru, simbolizējot politiskās un kultūras pārmaiņas. Eminems, kurš reiz izcēlās ar pretrunīgiem tekstiem, šobrīd aktīvi piedalās demokrātu kampaņās, līdzīgi kā daudzi citi mūziķi. Savukārt Obama dažādos veidos iesaistās aktuālajās vēlēšanu kampaņās, īpaši uzrunājot jaunos vēlētājus.