Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Šoreiz bez Klumas, Dženeres un Bundhenas. Kāpēc vairāki slavenie “Victoria’s Secret” eņģeļi nepiedalījās 2024. gada grandiozajā modes skatē? Līgumi, pārmaiņas un jauni ceļi
foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Džidži hadida 2024. gada "Victoria's Secret" skatē.
Slavenības

Šoreiz bez Klumas, Dženeres un Bundhenas. Kāpēc vairāki slavenie “Victoria’s Secret” eņģeļi nepiedalījās 2024. gada grandiozajā modes skatē? Līgumi, pārmaiņas un jauni ceļi

Gerda Ansone

Jauns.lv

Dažas pazīstamas sejas šogad nebija redzamas uz mēles apakšveļas zīmola „Victoria's Secret” prestižajā modes skatē, kas šoreiz bija ekskluzīva un dažāda. Uz mēles kāpa kā šā brīža topmodeles Džidži un Bella Hadidas, tā agrāko laiku supermodeles Eva Hercigova un Keita Mosa. Skatē piedalījās arī lielo izmēru modele Ešlija Grehema un eks modele un bijusī Francijas pirmā lēdija Karla Bruni. Taču grandiozajā atgriešanās šovā nepiedalījās Heidija Kluma, Miranda Kera, Žizele Bundhena, Kailija Dženere un vēl citas modeles, kas savulaik bijušas saistītas ar šo slaveno apakšveļas zīmolu un viņu rīkotajām vērienīgajām skatēm.

Šoreiz bez Klumas, Dženeres un Bundhenas. Kāpēc va...

Otrdien, 15. oktobrī, notikušajā atgriešanās skatē piedalījās vairāki no zīmola labāk zināmajiem eņģeļiem. Viņu skaitā bija Taira Benksa, Džidži Hadida un Adriana Lima, taču trūka citu populāru supermodeļu, kuras citus gadus bija ierasts redzēt uz mēles šajā krāšņajā šovā.

“Victoria’s Secret” skate pirmo reizi notika 1995. gadā. Pēc tam, kad to sāka kritizēt daudzveidības trūkuma dēļ, 2019. gadā to atcēla. 2023. gadā šovs atgriezās pie skatītājiem kā "The Tour" — straumēts, netradicionāls šovs, kas bija filmēts Barselonā, Londonā, Tokijā, Lagosā (Nigērijā) un Bogotā (Kolumbijā).

Šā gada maijā zīmols "Victoria's Secret" paziņoja par modes skates atgriešanos, solot visaptverošāku pasākumu. "Mēs esam izlasījuši komentārus un dzirdējuši jūs," bija teikts „Instagram” ierakstā. "„Victoria's Secret” modes skate ir “ATPAKAĻ” un atspoguļos to, kas mēs esam šodien, kā arī visu, ko jūs zināt un mīlat — glamūru, skates mēli, eņģeļu spārnus, muzikālo izklaidi un daudz ko citu! Sekojiet jaunumiem... šovs kļūs tikai vēl ikoniskāks!"

Džidži Hadida.

“Victoria’s Secret” 2024. gada grandiozais šovs

Džidži Hadida (29) atklāja skati rozā satīna apakšveļas komplektā ar pieskaņotiem eņģeļu spārniem, bet Taira Benksa, kura pēdējo reizi piedalījās šovā 2005. gadā un kurai tagad ir 50 gadi, noslēdza modes skati, tērpusies melnos legingos, melnā korsetē ar sudrabotām svītrām un uz pleciem apliktu sudraba apmetni. Ņujorkā rīkotajā pasākumā uzstājās arī Šēra, Tyla un „Blackpink” dalībniece Liza.

Uzziniet iespējamos iemeslus, kāpēc vairākas no “Victoria’s Secret” leģendārākajām modelēm šogad izlaida episko atkalapvienošanās pasākumu.

Nākamā lapa: Heidija Kluma uzskata, ka pienācis laiks pārmaiņām