Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Slavenības

Šovu zvaigzne Magone savu jauno kavalieri vaigā redzējusi tikai vienu reizi

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Liedeskalna nāk klajā ar jauniem faktiem par attiecībām ar kādu noslēpumainu personu - Misteru Lielisko, kura identitāti viņa nav gatava atklāt. Jau iepriekš Magone likusi manīt, ka viņas dzīvē ienācis jauns kavalieris. Kā izrādās, vaigā viņa šo cilvēku ir redzējusi tikai vienu reizi.

Šovu zvaigzne Magone savu jauno kavalieri vaigā re...

Magone apzināti neatklāj ne vīrieša vārdu, ne pilsētu, kurā viņš dzīvo, lai saglabātu privātumu. Abi jau ilgāku laiku sarakstās un sarunājas pa telefonu, taču tālākas darbības no vīrieša puses neseko. Šova zvaigzne stāsta, ka abu pirmā tikšanās bijusi neplānota. “Vienu dienu rosos pa dārzu, skatos, ka sētā piestāj mašīna. Domāju – nu, mazums, kāds fans, vai grib pieteikt pasākumu. Izrādās, ka tas bija viņš! Sākumā slēpos koridorā aiz stūra, jo man nebija tā labākā kleita, turklāt caurspīdīga, un man bija kauns, ka viņš mani noķer šādā paskatā," stāsta Magone. Toreiz gan viņa kavalierim palūgusi doties prom, jo neesot gatava uzņemt viesus.

Magone atklāj, ka Misterā Lieliskajā viņa īpaši novērtē briedumu un gudrību, kā arī to, ka viņš spēj dot praktiskus un noderīgus padomus, kas saistīti, piemēram, ar elektrību, pirts būvniecību. Taču tālākas darbības vai iniciatīvas izrādīšana neseko. Magone nolemj ieviest skaidrību, tāpēc uzdod šo jautājumu kārtīm - būt vai nebūt šim Misteram Lieliskajam viņas dzīvē?

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās