Eltons Džons atzīst, ka nezina, cik ilgi vēl dzīvos
foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
Rokmūziķis un komponists Eltons Džons.
Slavenības

Eltons Džons atzīst, ka nezina, cik ilgi vēl dzīvos

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Eltons Džons savā jaunajā biogrāfiskajā filmā saka: “Es nezinu, cik daudz laika man ir palicis,” atzīstot, ka bieži domā par nāvi, raksta “Daily Mail”.

Eltons Džons atzīst, ka nezina, cik ilgi vēl dzīvo...

Leģendārajam mūziķim, kuram ir 77 gadi, nesen nācās saskarties ar vairākām veselības problēmām, tostarp abu ceļgalu locītavu nomaiņu un labās gūžas locītavas operāciju pēc kritiena, kas 2021. gadā piespieda viņu atlikt savu atvadu turneju.

Savā jaunajā biogrāfiskajā filmā "Never Too Late" (latviski: "Nekad nav par vēlu") dziedātājs atzīstot, ka bieži domā par dzīvi un nāvi. Kādā filmas ainā, kā atklāja "The Mirror", Eltons sēž ģērbtuvē savas pēdējās turnejas laikā un skatās uz savām mantām. Viņš saka: "Es domāju, kas notiks ar visu šo, kad es beigšu? Šis ir mans dzīves beigu posms. Es nezinu, cik daudz laika man ir palicis. Par to domā biežāk, kad esi manā vecumā. Tu domā par dzīvi un nāvi. Tu domā: “Nu, es vienkārši gribu būt šeit, es vēlos būt tagad”.”

Eltons savas filmas pirmizrādē Ņujorkā bija uzvilcis savu veco ceļgalu kā kaklarotu. Par šo izvēli muzikālā leģenda jokoja, sakot, ka no viņa maz kas ir palicis. “Man nav mandeļu, adenoīdu vai apendiksa. Man nav prostatas. Man nav labās gūžas, kā arī kreisā un labā ceļgala. Patiesībā vienīgais, kas man ir palicis, ir mana kreisā gūža. Bet es joprojām esmu šeit. Un es jums pateicos – jūs esat tie cilvēki, kas mani veidoja.” Zemāk var apskatīt Eltona publicēto bildi "Instagram", kur viņam ap kaklu ir šī īpašā kaklarota.

Eltons Džons uz sarkanā paklāja bija kopā ar savu vīru Deividu Fērnišu. Pāris audzina divus dēlus – Zahariju (13 gadi) un Eliju (11 gadi). Eltons saka: “Viņi uztraucas, jo zina, cik vecs es esmu. Viņi ļoti mīl savu tēti, tāpēc vēlas, lai es būtu apkārt visu atlikušo mūžu. Es arī to vēlos – vēlos redzēt viņus precamies un audzinot bērnus, bet nezinu, vai man būs iespēja to piedzīvot. Kas to lai zina? Tu nekad nevari būt drošs. Tāpēc es gribu pavadīt visu savu laiku ar viņiem, kamēr esmu šeit. Mūsu laiks kopā ir tik brīnišķīgs un tik dārgs."

Eltons Džons un Deivids Fērnišs ar dēliem brīvdienās Kapri salā 2020. gada oktobrī