Rīgā klausītājiem būs iespēja baudīt Eimijas Vainhausas mūziku
foto: Publicitātes
Izskanēs koncerts "A Tribute to Amy".
Mūzika

Rīgā klausītājiem būs iespēja baudīt Eimijas Vainhausas mūziku

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

13. oktobrī, Rīgā klausītājiem būs iespēja baudīt Eimijas Vainhausas mūziku, ko izpildīs angļu dziedātāja Laura Džeina Batlera ar šovu “A Tribute to Amy”.

Rīgā klausītājiem būs iespēja baudīt Eimijas Vainh...

"Eimija Vainhausa bija un ir viena no talantīgākajām mūzikas autorēm pasaulē, izdodot albumus kā “Frank, Black To Black” un “Lioness: Hidden Treasures”. Vainhausas unikālā mūzika vēl joprojām aizrauj klausītājus un tā mājo katra klausītāja sirdī. Koncertā izskanēs populāras dziesmas kā “Back to Black”, “Valerie”, “Rehab” u.c.," pausts organizatoru paziņojumā.

 Angļu dziedātāja Laura Džeina Batlera ir guvusi atzinību no Eimijas Vainhausas vecākiem. “Lauras Batleras šovs “A Tribute to Amy”  ir vislabākais pasaulē.” – izteicās Mičs Vainhauss. “Vislabākais veltījums Eimijai” – teikusi Janisa Vainhausa, pieminot Lauru grāmatā “Loving Amy”. 

Laura Džeina Batlera uzstāsies koncertzālē "Palladium" kopā ar instrumentālo grupu “Light Music Band”. Instrumentālā grupa kopā muzicē jau no 2012. gada un ar Big Al & The Jokers pūtēju sekciju, radīs neatvairāmu un Eimijas Vainhausas stilam piemērotu noskaņu. Instrumentālā grupa ir muzicējusi kopā ar Sheyla Bonnik, BONNEY M, In-Grid, Toto Cutugno un citi.