Māja ar kinoteātri un pazemes tuneli – apsūdzētais Diddy pārdod savu grezno Beverlihilsas savrupmāju, kuru nesen pārmeklēja policija
foto: BACKGRID/ Vida Press
Īpašums tiek pārdots par 61,5 miljoniem ASV dolāru.
Slavenības

Māja ar kinoteātri un pazemes tuneli - apsūdzētais Diddy pārdod savu grezno Beverlihilsas savrupmāju, kuru nesen pārmeklēja policija

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Reperis Šons "Diddy" Kombs ir izlicis pārdošanā savu Beverlihilsas savrupmāju par 61,5 miljoniem ASV dolāru. Šī ir tā pati māja, kuru vēl nesen pārmeklēja Iekšzemes drošības dienesti saistībā ar izmeklēšanu par seksa tirdzniecību.

Māja ar kinoteātri un pazemes tuneli – apsūdzētais...

Jau vēstīts, ka mūzikas magnāts tika arestēts Manhetenas viesnīcā 16. septembrī plkst. 20:25. Nākamajā dienā tika atvērta 14 lappušu apsūdzība, kurā izklāstītas viņam izvirzītās apsūdzības. Viņš tiek apsūdzēts par vairāku tā dēvēto "freak offs" organizēšanu, ko prokurori raksturo kā "sarežģītas un organizētas seksa izrādes". Tāpat viņš tiek apsūdzēts par to, ka esot sazāļojis un seksuāli izmantojis savus upurus.

Šajā laikā Kombs ir izlicis pārdošanā savu 10 guļamistabu māju – tā ir 17 000 kvadrātpēdu liela, un reperis to iegādājās 2014. gadā par 39 miljoniem ASV dolāru pēc tam, kad to uzcēla slavenais mega savrupmāju būvētājs Nils Niamī.

Mājā ir plašs kinoteātris, baseins ar pazemes tuneli, kā arī teritorijā ir atsevišķa viesu māja un spa ēka ar skaistumkopšanas salonu. Tajā šī gada martā Iekšzemes drošības dienesti veica kratīšanu saistībā ar izmeklēšanu par seksa tirdzniecību.

Starp konfiscētajiem priekšmetiem bija 1000 pudelītes bērnu eļļas, kas, kā uzskata izmeklētāji, tika izmantotas tā sauktajos "freak-off" pasākumos, kas ietvēra orģijas. Kombsa advokāts gan noliedza šādu iespējamību, skaidrojot, ka šīs pudeles bija iegādātas lielos apjomos ģimenes lietošanai, jo "Diddy" esot pieradis iepirkties vairumā.