Andželīna Džolija atklāj, ka dažiem no viņas sešiem bērniem jau ir tetovējumi
foto: Shutterstock
Andželīna Džolija ar meitām.
Slavenības

Andželīna Džolija atklāj, ka dažiem no viņas sešiem bērniem jau ir tetovējumi

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Aktrise Andželīna Džolija atklājusi, ka vairāki no viņas bērniem jau ir tetovēti. Viņa norādījusi, ka katram tetovējumam ir īpaša nozīme.

Andželīna Džolija atklāj, ka dažiem no viņas sešie...

“Kopā ar meitu Vivu, kad filmējāmies filmā “The Outsiders”, man tapa “Stay Gold”. Tas mums nozīmē tik daudz gan katrai atsevišķi, gan kopā,” nesenā intervijā atzina Džolija.

Pēc tam viņa pieminēja, ka “daži” no viņas pārējiem bērniem arī ir ieguvuši tetovējumus: “Ir arī “Putns”, kas man ir kopīgs ar dažiem no maniem bērniem un kas mums ir personīgs." Džolija pastāstīja, ka “dažiem” viņas bērniem ir tāds pats putna tetovējums, kāds ir uz viņas krūtīm.

“Gadu gaitā esmu redzējusi, kā modi diktē tendences un iedomāti gaumes arbitri,” teica sešu bērnu māte. “Taču ieskatīties sevī un ģērbties pēc sevis - patiesi izpausties radoši un atjautīgi – tas šajā modernajā laikmetā ir svarīgi.”

Andželina Džolija ar meitu Vivjenu Brodvejas mūzikla “The Outsiders” pirmizrādes vakarā

Džolija ir labi pazīstama ar saviem tetovējumiem, kuriem ir personiska un simboliska nozīme. Viņai ir vairāk nekā 15 tetovējumi, tostarp budistu lūgšana uz muguras, kas izsaka vēlmi aizsargāt viņas dēlu Madoksu, ģeogrāfiskās koordinātes uz pleca, kas apzīmē vietas, kur dzimuši viņas bērni, liels Bengālijas tīģeris uz muguras, kā arī dažādi citāti. Daži no viņas iepriekšējiem tetovējumiem ir dzēsti vai pārveidoti par jauniem simboliem.

Kā zināms Džolijai ir seši bērni – 22 gadus vecais Madokss, 20 gadu vecais Pakss, 19 gadus vecā Zahara, 17 gadus vecā Šilo un 15 gadus vecie dvīņi Nokss un Vivjena.