“Būt mammai bija sapņa piepildījums!” Spīrsa velta apsveikumu dēliem dzimšanas dienās
foto: Shutterstock
Britnija Spīrsa.
Slavenības

“Būt mammai bija sapņa piepildījums!” Spīrsa velta apsveikumu dēliem dzimšanas dienās

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātājas Britnijas Spīrsas dēli nesen atzīmēja savas dzimšanas dienas - Šonam Prestonam 14. septembrī apritēja 19 gadi, bet Džeidens Džeimss 12. septembrī nosvinēja savu 18. dzimšanas dienu. Popmūzikas ikona par godu šim notikumam sociālajā tīklā “Instagram” publicēja vairākas nostalģiskas paparaci fotogrāfijas, kurās viņa redzama kopā ar saviem zēniem.

“Būt mammai bija sapņa piepildījums!” Spīrsa velta...

“Šomēnes ir manu zēnu dzimšanas dienas!!! Laimīgu dzimšanas dienu, bērniņi, un es ceru, ka jums tiks izpildītas visas jūsu vēlmes un vēl vairāk!!!” rakstīja Spīrsa.

Nesenā intervijā žurnālam “People” Spīrsa atspoguļoja prieku, ko viņai sagādājusi kļūšana par māti Šonam un Džeidenam, kuri tagad dzīvo kopā ar savu tēvu Kevinu Federlainu Havaju salās. “Ģimenes dibināšana bija mana sapņa piepildījums,” viņa dalījās. “Būt mammai bija mana sapņa piepildījums.”

Spīrsa maksā uzturlīdzekļus bērniem pēc tam, kad abi viņas dēli 2023. gadā pārcēlās uz Federlaina māju Havaju salās. Jau vēstīts, ka viņas dēli asi reaģējuši uz Spīrsas memuāru “Sieviete manī”. Kāds informācijas avots norādīja: “Zēni ir ļoti noraizējušies par savu mammu. Viņi vienmēr ir cerējuši, ka kādu dienu ar viņu varētu nodibināt attiecības, taču grāmata ir sadedzinājusi tik daudz tiltu, ka tagad to ir grūti iedomāties. Tas ir ļoti skumji.”

Britnija Spīrsa un viņas dēli