TV

"Vēl nav par vēlu to izdzēst": cilvēki skarbi izsakās par gaidāmo Austrālijas "Ofiss" seriāla versiju

Zanda Rītuma

Jauns.lv

18. septembrī “YouTube” tika publicēts Austrālijas seriāla "Ofiss" versijas treileris. Cilvēki pēc treilera noskatīšanās steidzās komentāros paust savu neapmierinātību par to, kāds būs gaidāmais šovs.

"Vēl nav par vēlu to izdzēst": cilvēki skarbi izsa...

Laiki, kad Maikls Skots bija “Dunder Mifflin Paper Company” Skrantonas filiāles priekšnieks, jau sen ir pagājuši, taču seriāls “Ofiss” turpina paplašināt savu franšīzi. Jaunajā Austrālijas “Ofiss” versijā galvenajā lomā ir Hanna Hovarda, iepakojuma uzņēmuma “Flinley Craddick” vadītāja. Viņa saņem ziņu, ka viņas filiāle tiks slēgta, lai darbinieki strādātu attālināti. Hanna darīs visu iespējamo, lai viņas “darba ģimene” paliktu kopā.

Daudzi jau pēc treilera noskatīšanās secināja, ka tas būs neizdevies. “YouTube” komentāros lietotājs “joshuafraser3014” raksta: “Dārgais Prime, vēl nav par vēlu to dzēst.” Šis komentārs ir ieguvis 6,8 tūkstošus "patīk". Lietotājs “kelsypointnton2366” piebilst: “Es jau tagad varu pateikt, ka pēc pirmās sezonas to atcels.” Savukārt lietotājs “MrMeldonius” sarkastiski komentē: “Laba izvēle publicēt komēdijas seriāla treileri, kurā nav neviena joka.”

Lietotājs “Dodo-rb4zf” raksta: “Un mēs domājām, ka breikdens būs sliktākais, ko viņi mums šogad parādīs”. Kāds cits lietotājs piebilst, ka pēc šī video noskatīšanās cilvēki ir pelnījuši saņemt kompensāciju. Daudzi jautā, kāpēc šāds seriāls vispār tika izlaists, un vairāki iesaka to atcelt. Daži austrālieši komentāros pat atvainojas, ka Austrālija ir kaut ko tādu pieļāvusi.
Austrālijas "Ofiss" būs pieejams "Prime Video" straumēšanas platformā no 18. oktobra.