Veca mīlestība nerūs? Bens Afleks kādā brīdī atgriezīsies pie Dženiferas Gārneres, prognozē Lopesa
foto: Shutterstock
Dženifera Gārnere un Bens Afleks bija precējušies vairākus gadus.
Slavenības
Šodien 11:53

Veca mīlestība nerūs? Bens Afleks kādā brīdī atgriezīsies pie Dženiferas Gārneres, prognozē Lopesa

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa iesniegusi šķiršanās pieteikumu no aktiera Bena Afleka pēc tam, kad uzzināja, ka viņš vēlas pavadīt viņu gadadienu kopā ar bijušo sievu Dženiferu Gārneri. Lopesa prognozējusi, ka Afleks drīz atkal saies kopā ar Gārneri.

Veca mīlestība nerūs? Bens Afleks kādā brīdī atgri...

Dženifera Lopesa ir pārliecināta, ka bijušie laulātie ir soli no atkal kopā būšanas, kas viņu ir iedzinis rūgtuma spirālē, ekskluzīvi izdevumam “In Touch” atklāj kāds avots.

“Ieraudzīt fotogrāfijas, kurās viņi izskatās vairāk kā pāris, nevis kā bijušais pāris, Dženiferai bija pēdējais piliens. Tas bija stimuls, kas viņai bija nepieciešams, lai beidzot iesniegtu šķiršanās pieteikumu,” pauž informēts avots.

Dženifera Gārnere ved Benu Afleku ārstēties no alkoholisma. 2018. gads

Aktrise Dženifera Gārnere ved savu bijušo - Benu Afleku - ārstēties no alkoholisma.

“Viņa turpināja cerēt, ka viņi ar Benu varētu kaut ko atrisināt, taču viņš necentās neko labot un šķita ieinteresēts tikai pavadīt laiku kopā ar Gārneri un saviem bērniem,” stāsta avots. Lopesa par to esot jutusies briesmīgi – viņa bijusi spiesta domāt, ka “vai tik viņam viņam nav bijusi tikai sava veida ķīla, ko viņš izmantoja, lai mēģinātu atgūt Gārneri.”

Dziedātāja iesniedza šķiršanās pieteikumu 20. augustā, tieši divus gadus pēc tam, kad viņa un Afleks apmainījās ar zvērestu zvaigžņu ceremonijā Džordžijā. Neraugoties uz grezno laulības sākumu, šķiet, ka viņu attiecības jau kādu laiku bija uz nestabila pamata.

52 gadus vecajam Benam ir trīs kopīgi bērni ar savu bijušo sievieti, 52 gadus veco Dženiferu Gārneri - 18 gadus vecā Violeta, 15 gadus vecais Fins un 12 gadus vecais Samuels. Abi bija precējušies no 2005. gada, līdz 2018. gadā pārtrauca laulību, taču kopš tā laika viņi ir palikuši tuvi draugi.

Bens Afleks ar šķirto sievu Dženiferu Gārneri 2023. gada 26. septembrī Santamonikā

“Visu laulības laiku viņš vienmēr bija sajūsmā par Dženu,” turpināja avots, “it kā viņa būtu kāda svētā. Lopesai nācās ar to samierināties." Taču tas galu galā viņu laulības laikā kļuva par milzīgu problēmu, jo ikreiz, kad viņi sastrīdējās, viņš skrēja pie bijušās sievas.