Slavenības
Šodien 05:01

Uģis Kuģis atzīst, ka sapņo kļūt par konduktoru

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kuģi ir jau ilggadēji raidījuma "Ģimene burkā" dalībnieki. Šajā sezonā viens no lielajiem ģimenes mērķiem ir finansiālās situācijas uzlabošana, tāpēc tieši šī iemesla dēļ populārais krišnaīts Uģis Kuģis nolēmis atrast jaunu darbu.

Uģis Kuģis atzīst, ka sapņo kļūt par konduktoru...

Uģis atklāj, ka pašlaik iztiku pelna ar konsultācijām, kuras sniedz gan firmām, gan pāriem, kā arī vada lekcijas, ar ko nodarbojas jau astoņus gadus. Tāpat viņš neslēpj, ka, sākoties Covid-19 pandēmijai un piedzimstot bērniem, konsultāciju skaits samazinājās. Nu bērnu kopšanas atvaļinājums beidzies, tāpēc nepieciešams atrast jaunas peļņas iespējas.

“Ir jāizdomā, kā piepelnīties. Kā saka, mums tie gali tomēr ir jāsavelk... Ne mēs, ne mūsu vecāki jaunāki nekļūst. Zinu, ka būs kaut kādas lietas, kas būs viņiem jāpērk, tāpēc ir jāizveido iekrājumi, jo kovids un viss pārējais patiesībā diezgan patīrīja manu kabatu. Man kādreiz likās, ka es varētu strādāt par konduktoru, man ļoti patīk šī ideja,” atklāj Uģis Kuģis. Tikmēr viņa sieva Linda ir nedaudz skeptiska, prātojot, vai Uģis spēs uzturēt ģimeni ar šādu darbu. Taču tajā pat laikā Linda min, ka gribētu, lai Uģis atrod darbu uz pusslodzi, lai spētu veltīt gana daudz laika arī ģimenei.