Dženifera Lopesa patiesos šķiršanās iemeslus plāno atklāt emocionālā mūzikas albumā
foto: Shutterstock
Dženiferas Lopesas un Bena Aflekai laulībai bija īss mūžs.
Slavenības
Vakar 19:26

Dženifera Lopesa patiesos šķiršanās iemeslus plāno atklāt emocionālā mūzikas albumā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa pēc šķiršanās no aktiera Bena Afleka gatava no jauna pievērsties mūzikai. Lopesa gatavojas ierakstīt “līdz šim emocionālāko” albumu.

Dženifera Lopesa patiesos šķiršanās iemeslus plāno...

“Šis albums būs par sirdssāpēm. Fani ar viņas mūzikas starpniecību uzzinās patieso stāstu,” pauž kāds mūzikas informācijas avots.

Dodot mājienu par to, kas gaidāms, mūzikas informācijas avots piebilda, ka viņa cenšas iegūt tādu pašu uzmanību, kādu ieguva Džastins Timberleiks pēc šķiršanās no Britnijas Spīrsas. “Džena ļoti vēlas līdzīgu balādi kā Timberleika “Cry Me A River”.”

Savukārt kāds cits avots apgalvo, ka Lopesa šobrīd vairāk koncentrējas uz savu aktrises karjeru un nākamo filmu.  “Zinot Dženiferu, mēs nebrīnītos, ja arī mūzika ir tapšanas procesā, īpaši, ja viņa kādreiz vēlēsies mēģināt atkal doties koncertturnejā. Galu galā šī ir sieviete, kas spēj veikt vairākus uzdevumus vienlaikus. Turklāt darbs viņai ļoti labi padodas,” tika piebilsts. “Viņai ir jāstrādā. Viņa ir vislaimīgākā, kad strādā.”

Dženifera Lopesa kāzu dienā 2022. gada 20. augustā

Lopesa un Afleks apprecējās vairāk nekā 20 gadus pēc tam, kad viņi pirmo reizi satikās komēdijas “ "Džilji” uzņemšanas laukumā. Par "Beniferu" iesauktais pāris atkal sāka tikties 2021.gadā, 2022.gada aprīlī paziņoja par saderināšanos un tā paša gada jūlijā salaulājās Lasvegasā. 

Laulības šķiršanas dokumentos teikts, ka Lopesa un Afleks dzīvo atsevišķi kopš 2024.gada 26.aprīļa.