Vinsents Kasels drīz atkal kļūs par tēvu. Par aktieri 30 gadu jaunākā mīļotā paziņo, ka ir gaidībās
foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Vinsents Kasels un Nara Baptista drīz kļūs par vecākiem.
Slavenības
Vakar 16:45

Vinsents Kasels drīz atkal kļūs par tēvu. Par aktieri 30 gadu jaunākā mīļotā paziņo, ka ir gaidībās

Gerda Ansone

Jauns.lv

57 gadus vecais franču aktieris Vinsents Kasels jau pavisam drīz kļūs par tēvu savam ceturtajam bērnam. Priecīgos jaunumus par ģimenes pieaugumu pavēstījusi kinozvaigznes 27 gadus vecā draudzene brazīliešu modele Nara Baptista, kurai šis būs pirmais bērns.

Vinsents Kasels drīz atkal kļūs par tēvu. Par akti...

Fotogrāfijai Kasela jaunā mīļotā iepozējusi melnā līdz zemei garā kleitā, kas izcēla viņas manāmi apaļo vēderu. “Mamma tevi gaida,” pie attēla pierakstījusi Nara Baptista. Bet Vinsents Kasels pie draudzenes vēstījuma atstājis ziņu: “Laimīgs, ka tu esi manā dzīvē”, ko papildinājis ar sarkanu emocijzīmju sirsniņu. Savukārt Naru jau sākuši aktīvi sveikt viņas sekotāji. “Trūkst vārdu. Liela laime, ar nepacietību gaidu tavu ierašanos”, “Ak, Dievs”, “Es raudu,” pie Naras paziņojuma ierakstījuši topošās māmiņas draugi un fani.

Narai Baptistai šis būs pirmais bērns, bet Vinsentam Kasselam ceturtais. Viņš jau ir trīs meitu tēvs. Laulībā ar itāliešu kinodīvu Moniku Beluči pasaulē nākušas divas meitas – Deva un Leonija. Savukārt otrā sieva modele Tīna Kunaki viņam dāvājusi meitu Amazoniju. Ar skaistuli Beluči aktieris bija precējies no 1999. līdz 2013. gadam, bet tolaik 21 gadu veco modeli Tīnu Kunaki viņš par sievu apņēma 2018. gadā. 2023. gadā šī laulība šķirta.

Vinsents Kasels un viņa 30 gadus jaunākā draudzene Nara Baptista

Pirmo reizi baumas par Vinsenta Kasela romantiskajām attiecībām ar Naru, kura ir par viņu 30 gadus jaunāka, parādījās 2023. gada septembrī. Tolaik pāris kopā pamanīts atpūtā. 2024. gada janvārī aktieris pirmo reizi izgāja sabiedrībā kopā ar jauno mīļoto. Savukārt maijā Kasels kopā ar Naru apmeklēja Kannu kinofestivālu un pozēja fotogrāfiem uz sarkanā paklāja.

Par precētu vīru atkal kļuvis pazīstamais franču aktieris Vinsents Kasels - 51 gadu vecā kinozvaigzne šomēnes par sievu apņēma modeli Tinu Kunaki, kas par savu lauleni ir 30 gadus jaunāka.

Aktiera Vinsenta Kasela un modeles Tinas Kunaki kāzas

Par precētu vīru atkal kļuvis pazīstamais franču aktieris Vinsents Kasels - 51 gadu vecā kinozvaigzne šomēnes par sievu apņēma modeli ...

Par Naru nav zināms daudz. Jaunā sieviete strādā par modeli, viņai patīk dejot un daudz laika veltīt ballītēm. 2020. gadā Baptista piedalījās konkursā “Mis Visums Austrālija” un iekļuva 15 finālistu skaitā.  

Monikas Beluči skaistā meita Deva Kasela