Mailijai Sairusai vairāk bail par personīga fakta nonākšanu atklātībā, nekā par likumpārkāpumu, kura dēļ iesūdzēta tiesā
foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Popzvaigzne Mailija Sairusa.
Slavenības
Vakar 14:22

Mailijai Sairusai vairāk bail par personīga fakta nonākšanu atklātībā, nekā par likumpārkāpumu, kura dēļ iesūdzēta tiesā

Gerda Ansone

Jauns.lv

Atklāts, ka popzvaigznes Mailijas Sairusas “lielākās bailes” esot, ja viņai būs “publiski jāatzīstas”, ka autortiesību skandālā ierautās dziesmas “Flowers” iedvesmas avots ir viņas šķirtais vīrs. Zinātāji teic, ka popzvaigzni tas uztraucot krietni vairāk nekā pret viņu izvirzītā prasība tiesā par likumpārkāpumu.

Mailijai Sairusai vairāk bail par personīga fakta ...

Tiek ziņots, ka Mailija Sairusa ir noraizējusies, ka viņai būs “publiski jāatklāj”, ka bijušais vīrs Laiems Hemsvorts ir “iedvesmojis” viņu sarakstīt 2023. gadā izdoto dziesmu  “Flowers”. Nedēļas sākumā kļuva zināms, ka 31 gadus vecā dziedātāja iesūdzēta tiesā par autortiesību pārkāpumu. Viņa apsūdzēta par Bruno Marsa 2012. gadā izdotā hita kopēšanu. Skaņdarbs “When I Was Your Man” savulaik ieņēma popmūzikas topu virsotnes visā pasaulē.

Dziedātāja Mailija Sairusa un viņas vīrs aktieris Laiems Hemsvorts.

Mailija Sairusa un Laiems Hemsvorts laiku lokos

Dziedātāja Mailija Sairusa un viņas vīrs aktieris Laiems Hemsvorts.

“Daily Mail” jaunākajā publikācijā teikts, ka seriāla “Hanna Montana” bijusī zvaigzne nav pārāk norūpējusies par pašu tiesas prāvu, taču Mailiju nopietni satraucot apstāklis, ja tiesvedības gaitā viņa būs spiesta publiski apstiprināt, ka skaņdarbs ir par viņas šķirto vīru. Fani jau kopš dziesmas izdošanas ir pauduši pārliecību, ka skaņdarbs ir dziedātājas atbilde uz baumām par Laiema neuzticību. Pati popzvaigzne to līdz šim nav ne apstiprinājusi, ne noliegusi. Komentējot šo faktu, publikācijā teikts: “Mailija nav pārāk noraizējusies par pašu tiesas prāvu, taču visi, kas pazīst Mailiju, zina, ka šī dziesma tika tapa kā dziedināšanās pēc šķiršanās no Laiema.”

Mailijas Sairusas un Laiema Hemsvorta romantiskās attiecības bija ļoti vētrainas. Pāris saderinājās 2012. gada maijā, bet 2013. gada septembrī izšķīrās, un 2016. gadā atkal atjaunoja attiecības. Šķita, ka pāra attiecībās visbeidzot iestājusies harmonija un ģimenes laime, kad abi 2018. gada decembrī teica viens otram jāvārdu pie altāra. Tomēr šī idille bija īsa, jau 2020. gada janvārī pāris oficiāli noslēdza laulības šķiršanas procesu.

Saistībā ar uzsākto tiesas prāvu par autortiesību pārkāpumu, interesanti atzīmēt, ka vēl tālajā 2013. gadā Hemsvorts šo Bruno Marsa dziesmu veltīja savai mīļotajai. Tāpat tā bieži tikusi pieminēta arī vēlāk abu attiecību kontekstā. Laiems esot dziesmu izvēlējies arī kā vienu no īpašajiem skaņdarbiem, ko atskaņot abu kāzās!