Slavenības
2021. gada 3. februāris, 06:55

Andželina Džolija pozē modes žurnālam un pastāsta, kas viņai somiņā

Jauns.lv

Holivudas aktrise Andželina Džolija (45) izvēlēta par modes žurnāla “Vogue” marta numura galveno zvaigzni.

Andželina Džolija ar vecākajām meitām etiopiešu apģērbu veikalā Losandželosā

gallery icon

Aktrises fotogrāfijas rotās modes žurnāla “Vogue” divas dažādas vāka versijas. Šīm fotogrāfijām aktrise pozējusi sev ierastajā elegantajā stilā – klasiskā mētelī, zīmuļveida svārkos, kā arī džemperī ar augsto apkakli un džinsos. Džolijas tērpi izraudzīti no tādu modes namu kolekcijām kā “Max Mara”, “Burberry”, “Ralph Lauren”, “Chanel” un citos.

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon

Fotosesija norisinājusies Losandželosas apkaimē, kur aktrise dzīvo kopā ar saviem sešiem bērniem – Medoksu (19), Paksu (17), Zaharu (16), Šilo (14) un dvīņiem Vivjenu un Noksu (12). Fotogrāfijās iekļuvuši vēl daži Andželinas ģimenes pārstāvji – burvīgie suņi Dastijs un Sofija.

Citās žurnāla lappusēs aplūkojamās fotogrāfijās Džolija pozē trencī, kas uzvilkts uz kailas miesas, bet pati brīvi sēž režisores krēslā. Savukārt uz mājas terases aktrise iemūžināta “vintage” stila kaftānā-kleitā, ko darinājis modes nams “Brunello Cucinelli”, “Tom Ford” iešļūcenēs un ar krūzīti rokās.

Žurnāla veidotāji palūguši aktrisei pastāstīt, kas atrodas viņas somiņā. Andželina atzinās, ka “lielajā mammas somā” mēs ieraudzītu uzkodas, vairākus tālruņus, grāmatas un t-krekliņus – visu to, kas parasti ir nepieciešams bērniem. Kas attiecas uz viņas personīgajām mantām, aktrisei allaž līdzi esot saulesbrilles, zīmola “Guerlain” lūpu spīdums, šokolāde, iecienītā eļļa sejas ādai un alerģijas zāles bērniem.