foto: Instagram
Jau vairākas dienas nav ziņu no Andra Kiviča - lūk, kāds bija viņa pēdējais ieraksts soctīklos
Andris Tenerifē. Pirms nedēļas.
Slavenības
2019. gada 15. maijs, 12:30

Jau vairākas dienas nav ziņu no Andra Kiviča - lūk, kāds bija viņa pēdējais ieraksts soctīklos

Jauns.lv

Aprīļa beigās Latviju beidzot pameta pašmāju šovbiznesa šī gada skandalozākais pārītis - muzikants Andris Kivičs ar līgavu Lieni Skulmi. Aizdevušies uz Tenerifi, abi, kā ierasts, savu dzīvi sekotājiem atrādīja sociālajos tīklos, bet nu jau vairākas dienas no ierakstiem ne miņas. Kas noticis?

Mājvietu uz vismaz vairākiem mēnešiem Andris un Liene raduši Spānijai piederošajās Kanāriju salās, Tenerifē. Aizdevušies turp, viņi soctīklos atrādīja, kā laiski atpūšas, "Facebook" video tiešraidēs stāstīja, cik laimīgi jūtas. Pat lielījās, ka uz vairākām dienām atmetuši alkohola lietošanu, un publiski pastāstīja, ka mitekļa īre viņiem tur izmaksājot 600 eiro mēnesī.

Kivičs un Skulme pārcēlušies uz Kanāriju salām un bauda Tenerifi

gallery icon

Jau vēstīts, ka triju meitu māmiņa Liene Skulme izpārdeva visu savu iedzīvi Latvijā, lai sekotu mīļotajam prom no valsts. Pāris ilgstoši klusēja, uz kurieni tieši pārcelsies, ļaujot minēt pat tāltālas zemes. Tomēr abu galamērķis izrādījās Latvijas iedzīvotājiem iecienītā Tenerife, kur dzīvojot Kiviča klases biedrene. Viņa arī palīdzējusi ar mājvietu svešatnē.

Darbu meklēt Tenerifē Andris it kā solījās, taču vēl nesen atradis nebija. Un, šķiet, pat īsti negrasījās meklēt. Lai gan Kivičam taču jāmaksā uzturnauda sievai Madarai, pie kuras dzīvot palika abas viņu meitas.

Pagājušajā svētdienā Andris savā "Facebook" profilā ievietoja foto, kurā redzama viņa mīļotā Liene pie mākslinieces darbgalda. "Es esmu ļoti priecīgs, ka Liene ir atsākusi gleznot," foto parakstījis Kivičs.

Un tā nu sanācis, ka pagaidām šis ir pēdējais Kiviča ieraksts sociālajos tīklos. Šovakar apritēs tieši trīs dienas kopš tā ievietošanas, un tik ilgi Andris bez savas dzīves atspoguļošanas soctīklos beidzamā pusgada laikā vēl nebija izticis. Vai svešatnē noticis kas nelāgs?

Kadri no realitātes šova "Kivičs. Pavisam privāti"

Kadri no topošā televīzijas "STV Pirmā!" realitātes šova "Kivičs. Pavisam privāti".

gallery icon

Kiviča koncerts restorānā "Stargorod"

gallery icon

Andra Kiviča un Lienes Skulmes atpūta Itālijā

Andra Kiviča un Lienes Skulmes atpūta Itālijā.

gallery icon