Maskavā atskan šāvieni, ir mirušais – attiecības kārto agresorvalsts e-komercijas milža “Wildberries” saimnieki
foto: Ekrānšāviņš
Maskavas centrā notiekošo fiksējuši aculiecinieki.
Pasaulē
Vakar 15:52

Maskavā atskan šāvieni, ir mirušais - attiecības kārto agresorvalsts e-komercijas milža “Wildberries” saimnieki

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Krievijas lielākā interneta mazumtirgotāja “Wildberries” galvenajā birojā izcēlies kautiņš un apšaude, kā rezultātā gāja bojā viens cilvēks un vismaz divi ievainoti.

Maskavā atskan šāvieni, ir mirušais – attiecības k...

Šodien 18. septembra pēcpusdienā sociālajā tīklā “Telegram” parādījās videoklipi, kuros redzams, kā, vīriešiem pie ieejas biroja ēkā konfliktējot, kādā brīdī atskan šāvieni. Video filmēts pie ēkas, kas, saskaņā ar pieejamo informāciju, ir daļa no “Wildberries” galvenās mītnes Maskavas centrā, vēsta “The Kyiv Independent”.

“Wildberries” preses dienests paziņojis, ka kautiņš izcēlies, kad Vladislavs Bakalčuks, kompānijas dibinātājas atsvešinātais vīrs, mēģināja "nelikumīgi" iekļūt ēkā ar saviem apsardzes darbiniekiem.

Vladislava Bakalčuka pārstāvis Krievijas propagandas medijam RBK sacīja, ka uzņēmējs kļuvis par "plaša mēroga provokācijas" upuri pēc tam, kad ieradās uz sarunām par noliktavu būvniecību mazumtirgotājam viņa uzņēmuma “VB Development” vārdā.

Uzņēmuma dibinātāja Tatjana Bakalčuka sacīja, ka Bakalčuks bija mēģinājis sagrābt birojus kopā ar citu līdzdibinātāju Sergeju Anufrievu un bijušo valdes priekšsēdētāju Vladimiru Bakinu, ziņo medijs “Meduza”.

"Apgalvojums par it kā plānotajām sarunām, uz kurām ieradās bruņota grupa, izklausās absurdi, jo neviens nebija vienojies par sarunām," sacīja Tatjana Bakalčuka.

"Tas ir naidīgs pārņemšanas mēģinājums. Drīzāk – neveiksmīgs mēģinājums," viņa sacīja.
Ziņots, ka Tatjana Bakalčuka iesniedza šķiršanās prasību jūlijā.