foto: Ekrānuzņēmums
Sieviete autostāvvietā pie vairāku mašīnu durvīm pamanīja dīvainas zīmes, tāpēc aicina būt uzmanīgiem
Šāda aptīta stieple pie auto roktura nav laba zīme.
Pasaulē
2021. gada 13. marts, 20:49

Sieviete autostāvvietā pie vairāku mašīnu durvīm pamanīja dīvainas zīmes, tāpēc aicina būt uzmanīgiem

Jauns.lv

Biežāk ziņas par cilvēku nolaupīšanu un pārdošanu verdzībā dzirdam ziņās no trešajām pasaules valstīm vai redzam filmās. Nekam tādam 21. gadsimtā nevajadzētu notikt, taču statistika liecina par pretējo. Kāda” TikTok” lietotāja no Ņujorkas publicēja video, kurā viņa izbrauc no autostāvvietas un pievērš uzmanību kādai zīmīgai niansei.

Sieviete pievērsa uzmanību tam, ka uz kādas automašīnas durvju roktura ir aptīta stieple.  Tā bija sapīta tik sarežģīti, ka būtu grūti noņemt, vēsta „Bored Panda”. Sākumā viņa nodomāja, ka tas ir joks, bet tad pamanīja tādu pašu stiepli arī citas automašīnas. Sieviete paziņoja, ka labāk pēc iespējas ātrāk doties prom, tomēr daudzi soctīkla lietotāji viņas paniku nesaprata. Tomēr visu sīkāk izskaidroja cits "TikTok" lietotājs vārdā Rīzs.

foto: Ekrānuzņēmums
Šāda aptīta stieple pie auto roktura nav laba zīme.

Vīrietis pastāstīja, ka šāds pārsteigums, visticamāk, ir zīme, ka jums acis uzmetuši nolaupītāji. Viņi aptin vadu ap durvju rokturi un, kamēr potenciālais upuris to mēģina atpiņķerēt (tas prasa ilgu laiku), nolaupītāji veic uzbrukumu.

Rīzs lūdza visām sievietēm, kuras pamanījušas uz sava auto šādu sveicienu no noziedzniekiem, atgriezties publiskā vietā un atrast kādu pavadoni, kurš būtu kā drošības garants, jo palikt vienai šādā brīdī nav ieteicams.

"Tāpēc man mācīja nelikt mašīnā pārāk sievišķīgas lietas, lai nekļūtu par uzbrukuma upuri," komentēja keapix.

"Meitenes, nevajag uzreiz braukt mājās, labāk doties uz policijas iecirkni vai autoservisu, lai pārbaudītu, vai auto nav ievietots izsekotājs. Dažreiz šo procedūru pat dara bez maksas," norādīja queenlizabeth13.

"Labi, ka es vienmēr nēsāju līdzi šķēres," atklāja tiktoksrandomposts.

Tēmas