
Krūtiņu sagriez kubiņos un apcep uz sausas pannas uz vidēji lielas uguns, lai iztek tauki (šeit tie nav vajadzīgi). Ar putu karoti gaļu pārliec katliņā.
Tāpat sagriez šķiņķi. Desu sagriez ripiņās. Desu un šķiņķi pārliec katliņā pie krūtiņas. Pārlej ar 2 l auksta ūdens un uz vidēji lielas uguns uzvāri, noņem putas, pievieno smaržīgos piparus, samazini uguni un vāri apmēram 30 minūtes.
Olas cieti novāri, atdzesē un nolobi. Kad zupa būs gatava, sagrieztas olas saliec šķīvjos un pārlej ar karstu zupu.
Zupu pasniedz ar rupjmaizi. Klāt piedāvā mārrutkus un etiķi, lai katrs varētu pats izvēlēties sev tīkamu piedevu. Jau gatavai zupai vari pievienot krējumu, kas sajaukts ar ūdeni un miltiem, tad zupa būs tumīgāka. Ja ir vēlme, zupai vari pievienot zaļumus.