
Uz darba virsmas uzber kaudzītē miltus un izveido tajos krāteri. Iesit tajā abas olas. Ar pirkstiem maisot, iestrādā olās visus miltus, iegūstot cietu mīklu. Mīklu pret darba virsmu mīci 4–5 minūtes, līdz tā gludena un viendabīga. Savel mīklu bumbā, uzliec tai virsū bļodiņu un atstāj pusstundu, lai nobriest.
Lej katliņā 2–2 ½ l ūdens un uzvāri. Vistu sadali 4 daļās un liec verdošajā ūdenī. Pievieno sāli, abu veidu piparus, lauru lapas, rozmarīnu un pētersīļu kātus; lapas noplūc un pataupi. Visu uzvāri, ja nepieciešams, noputo, samazini uguni un turpini vārīt 45 minūtes.
Burkānu notīri un sagriez ripiņās vai stienīšos. Seleriju kātus sagriez nelielos gabaliņos.
Dāsni izmantojot miltus, plāni izrullē mīklu un sagriez 5 cm platās sloksnēs. Pārkaisi ar miltiem un liec sloksnes citu uz citas. Ar asu nazi griez perpendikulāri, veidojot pāris milimetru platas nūdeles. Tās palaikam uzrušini, lai nesalīp.
Kad vista gatava, izņem to no katla un buljonu nokās. Lej to atpakaļ katliņā, liec buljonā sagatavotās nūdeles un vāri uz lēnas uguns 10 minūtes. Pievieno dārzeņus un vāri vēl 5–7 minūtes.
Atdali vistas gaļu no kauliem, sagriez vai saplūkā karotē paņemamos gabalos un liec zupā. Pagaršo, vai nevajag vēl sāli un piparus. Pirms pasniegšanas iekaisi zupā sakapātas pētersīļu lapas.