Vistas zupa.
foto: Shutterstock
Vistas zupa.
Zupas
2024. gada 7. maijā, 12:01

Vistas zupa ar rīsiem un citronu

Lai ātri izvārītu šo sātīgo zupu, vajag gatavu buljonu. Var izmantot sasaldētu, der arī labi buljona kubiņi, bet var iepriekšējā dienā izvārīt vistas filejas – tad būs gan buljons, gan gaļa, ko sagriezt gabaliņos un pievienot katlā, ja šķiet, ka bez gaļas nesanāk īsta zupa.

Pagatavošana

20 min4 porcijas
1

Buljonu uzvāri, pieber rīsus un uz mērenas uguns vāri gatavus.

2

Olu baltumus atdali no dzeltenumiem. Baltumus saputo stingrās putās, tad pievieno dzeltenumus.

3

Nepārtraukti kuļot, vispirms pakāpeniski pievieno citronu sulu, pēc tam 500 ml karsta buljona ar rīsiem.

4

Šo maisījumu žigli iejauc pārējā zupā un labi samaisi. Pārkaisi ar pētersīļiem.