Asā vistas zupa ar lēcām
foto: Shutterstock
Asā vistas zupa ar lēcām
Zupas
2025. gada 11. februārī, 12:00

Asā vistas zupa ar lēcām

0

Šī zupa būs nedaudz austrumnieciski pikanta, taču saprotama arī latviešu dvēselei.

Pagatavošana

35 min2 porcijas
1

Pannā liec vistu ar kardamonu, pielej 700 ml ūdens, uzvāri, pavāri vēl 6-7 minūtes, līdz gaļa ir gatava. zkās buljonu.

2

Pannā sautē dārzeņus, līdz tie kļuvuši mīksti. Pievieno ingveru, kariju un lēcas un buljonu. Vāri 20 minūtes, līdz lēcas kļuvušas mīkstas.

3

Gaļu sadali mazākos gabalos un pievieno zupai. Klāt liec arī citrona sulu. Lej traukos, pievieno skābā krējuma piciņu, pārkaisi ar zaļumiem.