
Sparģeļus nomazgā, sagriez un apcep katlā, pievieno rieksta lieluma sviesta gabaliņu. Pievieno zivju buljonu, pieber sāli un piparus. Uz mazas uguns vāri ~ 15 minūtes.
Pikšas fileju sagriez apmēram 3 cm platos gabaliņos un ietin bekonā, nosien ar diegu. Uzkarsē eļļu fritēšanai. Kinzas lapiņas pāris sekundes apcep sviestā. Tad tās novieto uz salvetēm, lai notek sviests. Sparģeļu buljonam pievieno atlikušo sviestu, sablenderē un uz lielas uguns ļauj lai uzvārās.
Uz pannas nelielā uzkarsētajā olīveļļas daudzumā apcep bekonā ietīto pikšas fileju ~ 3 minūtes no katras puses. Noņem diegu.
Apceptos pikšas gabalus ieliec zupas šķīvī un pārlej ar krēmzupu. Pa virsu pārber ar apceptajām kinzas lapiņām.