
Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātiem ķiplokiem, aso papriku, pēc garšas pievieno sojas mērci. Kārtīgi samaisi. No maltās gaļas izveido nelielas kotletes. Pannā uzkarsē 1 ēd.k. eļļas un apcep kotletes no abām pusēm.
Tīrā katlā ar biezu apakšu uzkarsē 1 ēd.k. eļļas. Apcep sēnes 3-4 minūtes, pārliec uz šķīvīša. Tajā pašā katlā ielej buljonu un uzkarsē. Pievieno nūdeles, vāri atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Pašās beigās pievieno spinātus, kotletes, ingveru un sēnes. Vāri vēl 2-3 minūtes un uguni izslēdz.
Pirms pasniegšanas pievieno sasmalcinātus zaļos lokus. Pasniedz ar kādu asu mērci, piem., saldskābo čili vai Sičuaņas mērci.