
Šķiņķus liec katlā, pārlej ar ūdeni un uzvāri. Noņem putas, pievieno lauru lapu un smaržīgos piparus un vāri apm. 40 min. Gaļu izņem no buljona, atdzesē un sadali mazākos gabalos.
Papriku sagriez mazos kubiņos. Sīpolu un ķiploku daiviņas smalki sakapā. Pannā ielej 1 ēd.k. eļļas un apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno papriku un cep vēl 5-7 min. Pievieno sasmalcinātus konservētus tomātus, čili pastu un sautē vēl 10 min. Pannas saturu pievieno buljonam, pievieno arī gaļu un vāri vēl 10 min.
Sieru sarīvē uz dārzeņu rīves, pievieno rikotas sieru, miltus, olas dzeltenumu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un izveido bumbas. Bumbas pievieno zupai un vāri, līdz bumbas uzpeld. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.