foto: Shutterstock
Katlā ielej ūdeni, kad uzvārījies, liec tajā spageti. Pieber sāli un vāri, līdz gatavi; nokās.
Kamēr spageti vārās, sagriez lasi nelielos gabaliņos. Ķiršu tomātiņus nomazgā un pārgriez uz pusēm. Spinātu lapas noskalo un nosusini.
Katliņā vai uz pannas lej saldo krējumu un uzsildi, pievieno svaigo sieru un maisot sildi, līdz iegūsti viendabīgu masu. Pievieno ķiršu tomātiņus, pēc 1 minūtes pievieno lasi un spinātus. Samazini liesmu un sautē 3 minūtes.
Spageti liec šķīvī, virsū lej saldkrējuma mērci un uzliec laša gabaliņus. Pasniedzot neaizmirsti uz šķīvja uzlikt citrona daiviņu un rotāt ar pāris bazilika lapiņām.