Pienā vārīta rīsu biezputra
foto: Shutterstock
Pienā vārīta rīsu biezputra
Veselīgi
2024. gada 8. novembrī, 10:00

Pienā vārīta rīsu biezputra

Ja biezputra paredzēta kā galvenais ēdiens, to, tāpat kā citas biezputras, vari bagātināt ar saceptu šķiņķi un citiem gaļas gabaliņiem. Taču tikpat labi biezputru var pasniegt piedevās pie kāda nopietnāka ēdiena.

Pagatavošana

45 min4 porcijas
1

Katlā sakarsē eļļu, ieber sīpolus, kardamonu un krustnagliņas un maisot apcep.

2

Pieber noskalotus rīsus, iemaisi pienu, pieber sāli un pielej ūdeni, un uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisot, vāri, līdz šķidrums ir savārījies.