Perfektā auzu pārslu putra
foto: Shutterstock
Perfektā auzu pārslu putra
Veselīgi
2024. gada 12. novembrī, 10:00

Perfektā auzu pārslu putra

Ja biezputra paredzēta kā galvenais ēdiens, to, tāpat kā citas biezputras, vari bagātināt ar saceptu šķiņķi un citiem gaļas gabaliņiem. Taču tikpat labi biezputru var pasniegt piedevās pie kāda nopietnāka ēdiena.

Pagatavošana

15 min2 porcijas
1

Uz straujas uguns uzvāri ūdeni, kuram pievieno sāli. Verdošajā ūdenī ieber pārslas un maisot vāri vēl 5 minūtes.

2

Tad pievieno rozīnes, kanēli, valriekstus, ja vēlies, arī pienu vai saldo krējumu, sīrupu vai medu, izmaisi, noņem no uguns un 5 minūtes zem vāka ļauj putrai uzbriest un pilnveidoties. Pasniedz ar pienu un ko saldu.