Lai pagatavotu kūkas pamatni, sablenderē dateles kopā ar lobītām mandelēm. Kad iegūta gandrīz viendabīga masa, to izklāj kūkas formas dibenā un liek saldētavā.
Tad gatavo kūkas virsējo kārtu. 150 g pāris stundas ūdenī mērcētus Indijas riekstus sablendē kopā ar dateļu, kļavu vai agaves sīrupu. Var pievienot arī tējkaroti kokosriekstu sviesta.
Blendē līdz, veidojas viendabīga masa. To lej virsū kūkas pamatnei.
Sablenderē vēl vienu porciju riekstu, kam pievieno svaigas vai atsaldētas ogas. Kad izveidojas viendabīga masa, to lej virsū pirmajai riekstu masas kārtai.
Kūku liek uz nakti saldētavā. Pirms pasniegšanas izņem no saldētavas un patur ledusskapī. Kūku rotā ar ziediem un ogām!