Ceptas reņģes ar sinepēm
foto: Shutterstock
Ceptas reņģes ar sinepēm
Uzkodas
2025. gada 30. aprīlī, 12:00

Ceptas reņģes ar sinepēm

Šobrīd reņģes atkal kļūst populāras, un, dažādos veidos pagatavotas, tās atrodamas pat ļoti prestižu restorānu ēdienkartēs. Pagatavo arī tu!

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Reņģes iztīri, nogriez galvas, izskalo no iekšpuses un apžāvē. Reņģes apviļā miltos ar sāli un pipariem. Zivis apcep pannā no abām pusēm, līdz tās kļūst zeltainas.

2

Reņģes sakārto karstumizturīgā cepamā traukā, apsmērē ar sinepēm, pārkaisi ar rīvmaizi un apslaki ar eļļu. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 240 grādos 5 minūtes.

3

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.