
Ābolu un bumbieri nomizo, izgriez serdi un sagriez 12 daiviņās.
Burkānu notīri un sagriez tievos, garos salmiņos.
Avokado sagriez uz pusēm, izņem kauliņu, nogriez mizu un sagriez daiviņās.
Gurķus nomazgā un ar dārzeņu mizotāju sagriez aptuveni 8 plānās gareniskās šķēlēs. Gurķu šķēles saliec citu pie citas un apkaisi ar sāli.
Nomazgā salātu lapas un nosusina. katru lapu sadala 2-3 daļās un izgriež cieto serdi.
Veido gurķu veltnīšus: gurķa šķēli novieto uz darba virsmas, liec virsū ābola un bumbiera daiviņu, dažus burkānu salmiņus, avokado šķēlīti, nedaudz salātu un kūpināta laša šķēlīti. Veltnīšus sarullē, apsien ar maurloku un liec uz šķīvja. Klāt vari pasniegt mērci.