
Cepeškrāsni sakarsē līdz 160 grādiem.
Gatavo mērci: ingveru nomizo un sakapā, čili pākstis iztīri un sagriez smalkos gredzenos. Ieber katliņā, pielej 200 ml ūdens un rīsu etiķi, pieber cukuru, maisot lēnām uzvāri. Cieti iejauc aukstā ūdenī. Čili mērci sablendē. Maisot karsē un iebiezini ar izšķīdināto cieti. Pieber sāli un piparus.
Vistas fileju apkaisi ar sāli un pipariem. Nemizotas ķiploka daiviņas saspaidi. Cepeškrāsnij piemērotā pannā sakarsē kokosriekstu eļļu, ieber ķiplokus un apcep fileju no visām pusēm. Liec pannu cepeškrāsnī, lai gaļa sautējas vēl 15–20 minūtes.
Gaļu izņem no krāsns, lai atdziest, pēc tam sagriez plānās šķēlītēs.
Mango nomizo, mīkstumu sagriez smalkos salmiņos. Zaļumus un salātu sagriez tievās strēmelītēs. Riekstus sakapā.
Rīspapīra loksnes pa vienai uz minūti iemērc platā traukā ar ūdeni, pēc tam izņem laukā un izklāj uz dvieļa.
Loksnes vidū liec salātus, zaļumus, gaļu, mango un riekstus. Sānu malas pārloki pāri, pēc tam cieši saritini.
Rullīšus viegli apslaki ar mērci. Pārējo mērci ielej bļodiņā, kur pēc vēlēšanās pamērcēt rullīšus.